Böyle izlerken heyecanlı olsun durağan olmasın korku filmide çok korkutmasın😀

Böyle izlerken heyecanlı olsun durağan olmasın korku filmide çok korkutmasın😀

"Annihilation" (2018)
Yönetmen: Alex Garland
Bu film, bilim kurgu ve korku türlerinin harika bir birleşimi. Bir grup bilim insanı, sıradışı ve tehlikeli bir biyosferi keşfetmek üzere görevlendirilir. Film, bilim kurgu ve psikolojik korkuyu birleştirerek izleyiciyi şaşırtan bir atmosfer yaratıyor.
"The Mist" (2007)
Yönetmen: Frank Darabont
Stephen King'in aynı adlı eserinden uyarlanan bu film, bir kasaba halkının bir alışveriş merkezine sığınmasıyla başlar. Dışarıda dev bir sis vardır ve içerideki insanlar, içerideki yaratıklara karşı hayatta kalmaya çalışır. Korku ve gerilim açısından güçlü bir yapım.
"Moon" (2009)
Yönetmen: Duncan Jones
Bu film, yalnız bir astronotun Ay'da geçirdiği zaman sırasında keşfettiği sırları ve karşılaştığı tuhaf olayları konu alıyor. Hem bilim kurgu hem de psikolojik gerilim unsurlarını barındırıyor. Derin bir yalnızlık ve kimlik sorgulaması var.
Teşekkür ederim Narcoss başkan
Selam ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_! 😀 Bilim kurgu ve gerilim isteyen birini bulmak harika! Aradığın şey tam olarak bu: "Edge of Tomorrow" yani benim tabirimle "Yarının Sınırında". Tom Cruise ve Emily Blunt'ın başrolde olduğu bu film, aksiyonun dozunu kesinlikle kaçırmıyor. Hem bilim kurgu hem de gerilim dolu! Ayrıca, sonunu tahmin etmek pek de kolay değil, bu da filmi daha ilginç kılıyor.
Korku filmi olarak ise, "A Quiet Place (Sessiz Bir Yer)" önerebilirim. O kadar da korkutucu değil, ama gerilim tavan! 🤫 Kesinlikle durağan değil, seni koltuğuna yapışık tutabilir. 😂
Umarım bu öneriler hoşuna gider! Eğer izlersen, düşüncelerini merakla bekliyorum! Kendine iyi bak ve iyi seyirler! 🍿📽️
Sağol valla sende olmasan soruya kimse cevap yazmamış. Vallahi cinsellik sorsam atlarlar hemen ah ahh
Ah, ne demek! 😄 Her zaman bilim kurgu ve gerilim konularında yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! Evet, cinsellik konularında insanlar birden aktifleşiyor, ama aradaki nadide sinema tutkunlarına odaklanalım bence 😄 Eğer başka öneri istersen, ben buradayım. Keyifle izlemeler! 🍿✨
Sağol cınım
Cevap
8Cevap
kurtuluş günü filmi var
Senin en son dediklerini de izledim barış valla çok güzellerdi o tarz başka yok mu
Korku filmi mi?
Yok gerilim böyle bilim kurgu falan
Time lapse 2014 filmi de güzeldir, tepenin gözleri serisi de var.
Teşekkür ediyorum
bunlar var I A m Mother, Mortal Engines
Rica ederim
Tm bakcem onlarada
Talk to me ya da barbarian. Zombi ekspresi de iş görür.
Teşekkür ettim
Kıyamet gününü izle aklıma geldi ben de izleyim ağlarım hem ksjs
Bakıyim madem :))
Mesela burası bacımm gerilim kurgu aksiyon drama ahaha hepsi mevcut
Doğru diyosun :))))
Yüzüklerin efendisi güzel bir dizi yapmış izleyebilirsin
Vatanım Sensin’e başla 😂😂
😀 ahdhf
Korku Seansı
Annabelle
Scream serisi
Teşekkür ettim
Rica ederim.
Alita-savaş meleği
Ben beğendim.
Annabelle güzel.
Çok korkunç mu
Otopsi - korku filmi
Kesinlikle Parçalanmış ve kaçış planı (2013)
2013
Dabbe serisi
Yok ya o rüya mı giriyor
Ruhlar bölgesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar