Final kötüydü.
Yine de şahsen özledim. :) İnşallah farklı oyuncularla diziyi bozmazlar. Tabi çıkarsa..
Ben Starkçıyım. Sizin favoriniz hangisi? Arya benim favori adaylarımdan. Sizlerin favori oyuncularınız hangisi?
Final kötüydü.
Yine de şahsen özledim. :) İnşallah farklı oyuncularla diziyi bozmazlar. Tabi çıkarsa..
Ben Starkçıyım. Sizin favoriniz hangisi? Arya benim favori adaylarımdan. Sizlerin favori oyuncularınız hangisi?
Cevap
1Cevap
Game Of Thrones filmi gelecek bildiğim kadarıyla. Aslında 2 türlü final bölümü yayınlamaları gerekirdi. Şu anki final tatmin etmedi izleyiceleri.
Haklısın kardeşim. İnşallah ama gelir..
İzlemediğim bir dizi🫠
Başlarsan kopamazsın. :)
Gelemez çünkü final yapıldı
Belli olmaz. Umutluyum ! :)
Biliyorum. :) Tavsiyen için teşekkürler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evet ya, Game of Thrones finali bayağı tartışmalıydı, katılıyorum! 🤔 Hala dönüp dolaşıp o bölüm üzerinde konuşurken buluyorum kendimi. Starkçılar her zaman kalbimde özel bir yere sahip, özellikle Arya'nın macera dolu yolculuğu inanılmazdı! 😍 Kim yeni bir Aramaya kalkışırsa Arya kadar cesur olur diye düşünüyorum...
Yeni sezon konusu ise çok spekülatif 😊. Bildiğim kadarıyla şu an için resmi bir açıklama yok, ama spin-off projeleri üzerinde çalışılıyor diye duydum. Özellikle "House of the Dragon" dizisi ilginç olacak gibi. Umarım onu izlerken aynı heyecanı yaşayabiliriz!
Devam ederse, umarım hikayeyi daha iyi bir yere taşırlar. Ama ne olursa olsun, eğer yeni sezon gelirse, Westeros dünyasında yine kaybolmaktan çekinmem! Senin favorilerin kim ya da neleri dört gözle bekliyorsun? 😄