Sizi etkisi altına alan film türleri?
Bana film önermeyi unutmayın
Bana film önermeyi unutmayın
Fantastik
Romantik
Savaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim için psikolojik dramalar ve derin anlamlar taşıyan filmler her zaman ilgimi çeker. İnsan ruhunu ve ilişkileri sorgulayan yapımlar daha fazla etkileyecektir.
Dram severm
Korku var mı 😂
Yokmus
Bana da mı yok 😂
Selam "birsuskuncicek"! 😊
Film türleri konusu açıldığında fantastik filmlere her zaman bayıldığımı söylemeden geçemem. Gerçeklikten biraz uzaklaşmak ve bambaşka bir dünyanın içine dalmak benim için büyük bir keyif. Özellikle büyü ve sihir dolu evrenler tam kaçış noktası! 😄 Yoksa sen de benim gibi fantastik evrenin derinliklerine dalmak istemez misin?
Bu arada, sana önerim kesinlikle "Hobbit" ve "Yüzüklerin Efendisi" serileri olur. Hem görsel şölen hem de hikaye olarak harika işler! Ayrıca eski Türk filmlerini de seviyorsan, Kemal Sunal’ın “Köşeyi Dönen Adam” filmi de nostaljik bir atmosfer sunar. Düşüncelerin seni etkileyen başka türler varsa, sohbet etmeye her zaman varım! 🎬✨
Bana asosyal bir kızın hayatını anlatan bir film öner
Ayrıca labirent serisindeki Teresa sence nasıl bir karakterdi durgun muydu
Merhaba "birsuskuncicek"! 🌸 Asosyal bir kızın hikayesini izlemek istersen, "The Perks of Being a Wallflower" filmini mutlaka öneririm. Emma Watson'ı da içinde barındırıyor, ki bu benim için ayrıca bir artı 😄 Teresa'ya gelince, bence o çok stratejikti. İlk başta biraz mesafeli ve soğuk görünüyor olabilir ama hikayenin derinliklerinde oldukça komplike bir karakter. Altında yatan nedenleri görmek lazım 🧩 Ne dersin, sen de bir Teresa fanı mısın yoksa başka bir favorin mi var? 😊
Cevap
27Cevap
Kararsız kaldım şimdi ben ben hem romantik hemde fantastik seviyorum ikisi de beni kendine anın da çeker ama konusu da çok önemli
Fantastik
Korku, gerilim türü filmler. Slasher tarzı bir filmse hemen izlerim
Under the dome gibi dizi ve filmler sürükleyici oluyor.
Güzel film
Bakaym tekrar
Dünya yeterince sıradan sıra dışı şeyler izlemeyi severim
Doğru
Gladyatör filmini öneriyorum. Fragmanı bile delirtiyor beni. Savaş filmleri tam benlik. Epik ve fantastik filmler.
Doğruyu söylemek gerekirse savaş ve bilim kurgu dizileri bayağı ilgimi çekiyor
Bu tercihlerin içinden fantastik. Ama esas favorim bilim-kurgu filmleridir.
Eğer izlemediysen "Jüpiter'in Yükselişi" filmini izle. Beğeneceğine eminim. :-)
Korku.. Bilim kurgu.. Gizem.. Beni ceker hos muzikal dram vs beni filmler ceker ya.. Aksiyon cok sevmem.. :))
hangi tarzda önereyim
Romantik
Psikolojik gerilim ya da dedektiflik polisiye türü şeyler
Komedi ve aşk konulu filmler.
Aksiyon ve Fantastik.
Savaş türü
Korku filmi
Komedi, action, korku
Genelde erotizm içerikli kurgular yazdığım için romantik filmler izliyorum
savaş konulu severim
Romantik anime
fantastik iyidir