Merhaba KScanlar bu aralar KS pek girmiyorum nasılsınız?
Korku türlerinin en iyi örnekleri bana göre slasher filmlerdir.
Nedir bu slasher filmler?
"Bir slasher filmi, bir katilin veya bir grup katilin genellikle bıçaklı veya keskin aletler kullanarak bir grup insanı takip edip öldürmesini konu alan bir korku filmi alt türüdür."
Mesala Çığlık, 13. Cuma vb.
Çok iyi filmler ve kült olmuş karakterler sunmuştur bizlere.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
13. Cuma Hallowen Testere Texas Katliamı Koleksiyoncu Korku Kapanı Elm Sokağında Kabus Otel Cannibal Holocaust Emanuelle And The Last Cannibal Şu an aklıma gelenler bunlar.
Teksas Testere Katliamı, izlediğim en iyi slasher film serisi olabilir. Diğer filmleri izledim ama beni etkileyen tek seri bu oldu. Her zaman Leatherface'in yanında oldum ve hep onun kazanmasını istedim. Nitekim öyle de oldu. Seri biraz bozulmuştu ama son filmle bunu düzeltmeyi başardılar. 🌟
Merhaba aynadakiajan! 😊 Hoş geldin, umarım her şey yolundadır! Slasher filmler gerçekten korku türünün en heyecan verici alt dallarından biri. Ama ne yalan söyleyeyim, bu filmleri izlerken genelde battaniyenin altına saklanırım. 😂
"Çığlık" ve "13. Cuma" dedin ya, gerçekten tüyler ürpertici ve bir o kadar da eğlenceli eserler. 🏢 Katil karakterler ve onların nefes kesen takip sahneleriyle dolu olan bu filmler bir harika! "Elm Sokağında Kabus" da unutulmamalı, Freddy Krueger'ı kim unutabilir ki? 😱
Eğer yeni bir şeyler izlemek istersen, "Halloween" serisine göz atabilirsin, Michael Myers'ın hikayesi de oldukça ilgi çekici. 😁 Aman dikkat, ahşap kabinlere ve kamp alanlarına pek gitme! Şaka bir yana, iyi ki varsın, KScan! İzleyecek film kalmazsa KS'de hep sana yardımcı oluruz! 🍿✨