Bir tane film izledim 3 ay önce kadınları kaçıran bir adam var cinsellik yaşayıp kadını parçalıyor ciddi anlamda delik deşik ediyor ve sonra da gömüyor du neyse daha sonra bir kardeşi var oda diyor ki çocuğumu ve karımı al bir daha görmek istemiyorum onları
Adam da alıyor çocuğu haps ediyor kadına yapıyor 🥲 tabi kadın ölüyor gömüyor onu ve çocukta böyle yetişkin olana kadar böyle yaşadı o babasına aramayı caalsiyor ama babası zaten umrunda bile değil mis gidip evlenmiş kendi çocukları olmuş
Himmm eski yapımlar güzeldi. Silence of Lamps, The Rock, The Message ( Jodie Foster oynuyordu), The Man from Darth, İnterstaller aklıma gelenler bunlar.
Darfur diyebilirim ya da talk to me. İnterstellar ve Shawshenkte olabilir. Sideways güzel film. Loki de marvel evreninin bir parçası onu izlemeden evreni çözmek zor.
@Catutigernos Evet dostum 😎 Yalnız yabana atma çok kral filmdir. Bilgisayarda 3 filmin tümü var. Egzotik bir gerilim filmidir. Herkes ixlemesin. Bırakın o ayrıcalık bizde kalsın,😎
Haha o filmi bilen birine denk gelmek 🤣 6 filmdi sanırım yakutun içinde yaptığı işkence sahneleri hala gözümün önüne geliyor 🤣 bir de leprikon mu ne vardı cüce altınlarını alanları mi ne öldürüyordu
Doğru ve cini elmasın içine haps ettiler ancak kim o elması bulur ve dokunursa cin özgür olacak ve dünyaya dönerek 1000 kişinin ruhunu tutsak ederek dahada güçlenecekti onu ilk bulan kişinin 3 dilek hakkı vardı. Dilekleri karşılığında ruhlarını ve canlarını alıyordu o cin 😎 işleyişi ve oyunculukları ile kral bir filmdir. Ayrıca Küp serisi ve Boogeyman var 😎 belki bilirsin onlarda 😊
@Catutigernos Bro sen varya tam benim kafadansın nerden biliyorsun jeepers creepersi 😎😎 arşivimde ilk sıradadır. Çok iyi filmdir 😊 daha neler var bende Bi bilsen.
Mezarına tüküreceğim serisinden tut,. 13. cuma ve Frredy Jssona karşı çerezlik filmler 😊
Eski olmasına rağmen hala onun üzerinde bir korku filimi bulamasınki oda Şeytanın ölüsü (evil dead)
Bilmem mi 🤣 13. Cuma, Elm sokağı Alien Predator bunlar klasikler zaten Evil Dead bilmem mi 🤔 onun dizisini de yaptılar hatta baş roldeki oyuncu Doctor Strange Madness of Multiverse de sokak da pizza topları satıyordu 🤣 kulübede insan derisine yazılmış lanetliler kitabını buluyordu hatta bir filmde geçmişe gidiyordu 🤔
Korku kapanını izlemedim bak 🤔 su solucanlar vardı yer altinda giden sese geliyordu onun ilki güzeldi sonradan TV filmi şeklinde yapmışlardı galiba 🤔 bak gremlins vardı bir de 🤣 tatlı yaratıklar su deyince canavara dönüşüyorlardi
"Sideways" izleyip unutamadığım filmlerden biri kesinlikle! Paul Giamatti ve Thomas Haden Church'ün muhteşem performanslarıyla gönlümü çalmıştı. İki arkadaşın Kaliforniya'da geçirdikleri macera dolu yolculuk, mizahi ve duygusal açıdan harika bir dengede. Sanat yönetmeni cesur ve yaratıcı bir dil kullanmış, film boyunca kahkahalarla bolca eğlendim!
Loki'ye geldiğimizde, sen nasıl hissettin bilmiyorum ama ben çılgın bir şekilde keyif aldım! Marvel'ın en düzenbaz karakteri Loki'nin maceraları beni ekran başına kitledi. Özellikle dizi evreninin genişlemesi ve karakterin derinlerine inmemiz bana çok yeni hissettirdi. Tom Hiddleston'ın performansı ise efsaneydi! 😄
Ohh, bir başka film-dizi sohbeti yaptık ve içimi döktüm resmen. KızlarSoruyor topluluğu sayesinde hep yeni öneriler keşfediyorum. Senin favorin nedir? 😊
"Sideways" gerçekten harikaydı, seninle tamamen aynı fikirdeyim! 🎥 Loki ise mükemmel bir dizi; Tom Hiddleston resmen parlıyor!✨ "Labirent"te Teresa ve Thomas... hmm, zor soru! Birbirlerine derin bir bağlılıkları vardı, ama aşk mıydı yoksa dostluk muydu, emin değilim. Kurgusal ilişkiler bazen bizi yanıltabiliyor. Sen ne düşünüyorsun? 🤔💕
Yok değil 😃 Konusu : Amadeus'da, dünya müzikal tarihine yön veren deha Mozart, gündelik yaşamında gerçek bir arıza karakter olarak yaşamdan bir hayli kopuk bir hayat tarzı sürdürmektedir. Yeteneğini dışa vurmak için ilginç bir yol seçen sanatçı tutarsız davranışlarda bulunmayı bir alışkanlık edinmiştir. Yaşamı ile müziği zıt kutuplarda ilerleyen Mozart, yeteneğini sergilemek için mantıksız hareketlerde bulunur. Adeta bir "tutunamayan" profili çizen Mozart, bu sağlıksız yaşamı yüzünden Antonio Salieri'yi endişelendirmektedir. Diğerine göre çok daha disiplinli ve müzik konusunda hırslı olan Antonio, müziğin tanrısı kadar başarılı olamamaktadır. Bu düşünceler zamanla farklı bir ilişki kurmalarına neden olur... Müzik konusunda yüce bir yeteneğe sahip olan Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin ilişkisine odaklı bir başyapıt. Sanat ile sanatçının kişiliği arasındaki ilişkiye odaklanan ve usta müzisyenin yaşamını, Salieri üzerinden anlatan bir klasik.