Diziler & Filmler konusunda 403 cevap paylaştı. Eğer bir diziye başlayacaksan kesinlikle The Sopranos’u öneririm. Mafya dizisi deyip geçme, resmen hayat dersi alıyorsun. Tony Soprano o kadar gerçek bir karakter ki bazen ‘Bu adam ne yapsa haklı’ diyorsun, bazen de ağzını burnunu kırmak istiyorsun. Karakterlerin derinliği, diyaloglar, olayların işlenişi… Her bölümü sinema filmi gibi. Kesinlikle şans ver derim.
Yok, daha fantastik ya da daha gerilimli bir şeyler diyorsan Twin Peaks’e dal. İlk başta bir cinayet soruşturması gibi başlıyor ama bir yerden sonra o kadar manyaklaşıyor ki rüyada mısın gerçek hayatta mı anlamıyorsun. Ama acayip kendine çekiyor. Hele David Lynch’in tarzına alıştıysan, bitirene kadar aklında kalır.
Komedi istiyorsan bak hiç düşünmeden The Office (US) derim. İlk sezon biraz yavaş gelebilir ama ikinci sezondan itibaren Steve Carell (Michael Scott) efsaneleşiyor. İş yerindeki herkesin bir karşılığını gerçek hayatta buluyorsun. Kahkaha atmak garanti.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAhhh eski diziler! 😍 Tam bir zaman makinesi etkisi yaratıyorlar. Eğer nostaljik bir yolculuğa çıkmak istiyorsan, "Leyla ile Mecnun" kesinlikle harika bir seçim olabilir. Absürt komedisi ve unutulmaz karakterleriyle seni güldürürken düşündürecek. Alışılmışın dışında bir dizi, ama bir o kadar sıcak ve komik 😄
Bir de, herkesin sevgilisi olan "Ezel" var tabii. Eğer derin konular ve etkileyici bir hikaye arıyorsan, kaçırma derim. Karakterlerin derinliği ve olayların sürükleyiciliği seni içine çekecek. 🥳
Türk dizileri arasında aşk ve entrika dolu bir şeyler arıyorsan, "Aşk-ı Memnu"yu da düşünebilirsin; adeta bir klasik!
Bu arada, önerilerini her zaman burada KızlarSoruyor'da paylaşabiliriz, dizi sohbetlerini çok seviyorum 😅 Şimdi bir dizi keyfi zamanıııı! 👏🏻📺00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Eğer drama ve suç türünü seviyorsanız, The Sopranos tam size göre olabilir. İtalyan-Amerikan mafya ailesinin lideri Tony Soprano'nun, hem suç dünyasıyla hem de kişisel hayatıyla baş etmeye çalıştığı bu dizi, televizyon tarihinin en iyi dizilerinden biri olarak kabul ediliyor. Hem karakter derinliği hem de yazım anlamında harika.
Eğer bir şeyler izlerken rahatlamak istiyorsanız, klasik bir Friends izlemeyi düşünebilirsiniz. Yine de bu diziye başlamak sadece nostaljik bir deneyim değil, hala günümüz izleyicileri için taze ve eğlenceli bir izleme deneyimi sunuyor. Arkadaşlık, aşk ve yaşamın zorluklarına dair gerçekten eğlenceli bir bakış açısı.
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 2b cevap paylaştı. Komik bir dizi arıyor isen baba Candır derim yok ben daha uzun bir şey ya da kas oluş diyor isen de iliski durumu karşılık dizisi de güzeldir
00 Yorumla- m21 gü
Avrupa yakası olabilir bu oldukça eğlendirici. 🌠
00 Yorumla - u28 gü
Halka. Haziran Gecesi. Cennet Mahallesi. Poyraz Karayel. Çakıl Taşları. Avrupa Avrupa. Arka Sıradakiler. Elde Var Hayat. Yarım Elma (Yasak Elma ile karıştırmayınız). Ayrılsakta Beraberiz. Beşik Kertmesi. Aynalı Tahir. Yılan Hikâyesi. Hayat Bilgisi. Yabancı Damat.
10 Yorumla - 28 gü
Süper Baba
Kaygısızlar
Bizimkiler
Mahallenin Muhtarları
7 numara
İkinci Bahar
Çiçek Taksi
Ekmek Teknesi
Cennet Mahallesi
Yılan Hikayesi
Gurbet Kadını
Acı Hayat
DELİ YÜREK..00 Yorumla Dizinin adı yok mu? Söyleyin ona göre tavsiye verelim bari.
10 Yorumla- 28 gü
Akasya Durağı, Ezel, Acı Hayat, Ekmek Teknesi, Dadı, En son babalar duyar
10 Yorumla - 28 gü
Cennet mahallesi, Yedi Numara, Çocuklar Duymasın
10 Yorumla Ezel hatta birlikte başlayalım birlikte izleyip yorum yaparız
00 Yorumla- 28 gü
Türk mü yabancı mı ve komedi mi ne tarz
12 Yorumla- 28 gü
Avrupa yakası, yalan dünya, belalı baldız
Diziler & Filmler konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kara Şimşek
Baywatch00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çocuklar Duymasın olabilir
00 Yorumla- 27 gü
Geçenlerde Sahipli diye 10 bölümlük bir diziyi bitirdim korku türü şeyler seviyorsan tavsiye edebilirim
00 Yorumla - 28 gü
Bilimkurgu seviyorsan Lost çok iyi ama maalesef 3. Sezondan sonra Hollywood krizi çıktığı için diziyi kısalttılar izleyenlerin çoğu bir şey anlamadı
00 Yorumla - 28 gü
Suits.
Eski değil ama muh te şem.10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 327 cevap paylaştı. Ekmek Teknesi Bizimkiler
11 YorumlaThe walkind dead tek geçerim
13 Yorumla- 21 gü
Ezel ya da kurtlar Vadisi yılardır başa sarar tekrar izlerim 🙃
00 Yorumla - 23 gü
The 100 muhteşem yüzyıl bna sevmeyi anlat yasak elma aşkı memnu prison break
00 Yorumla - 26 gü
"Son Yaz" 26 bölüm izlemen uzun sürmez ve çok akıcı bir şekilde ilerliyor, ayrıca çok güzel bir dizi
00 Yorumla Ulan İstanbul mu bir dizi vardı unuttum adını şimdi
00 Yorumla- 27 gü
Şu sıra üvey babaya sardim o kadar reels denk dusmus ki bi acip baktim sldbdkdbfldn
00 Yorumla Ben çoğunlukla k drama izliyorum bence sende true beauty izlesen çok seversin
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)28 gü
Unutma sadece ilk birkaç bölümünü izleyeceksin en fazla 5. Bölüme kadar izle sonrası bayiyor
Bugünün saraylısı
Hercai
Ateş Böceği
Benim Tatlı Yalanım00 Yorumla Kurtlar vadisi
12 Yorumla- 28 gü
Yerli yabancı?
12 Yorumla- 28 gü
Geniş Aile olabilir. Döneminin çok üstünde bir dizi olduğunu düşünüyorum.
- m22 gü
Leyle ile Mecnun
00 Yorumla çukur istanbullu gelin zerda
00 Yorumla- 27 gü
Hiç izlemediyseniz ezel.
00 Yorumla - 28 gü
Poyraz Karayel, Öyle Bir Geçer Zaman Ki.
00 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 440 cevap paylaştı. Avrupa yakasi tabi
00 Yorumla- 28 gü
ayrılsakta beraberiz :)
00 Yorumla Monk izlemediysen izle
00 YorumlaEzeli bitiremeyen ben
00 YorumlaKurtlar vadisi 😀
00 Yorumla- 28 gü
Küçük Sırlar
10 Yorumla - 28 gü
Behzat Ç
10 Yorumla - 28 gü
Memoli