Selam KS ahalisi! Yıldızlarla dolu film dünyasında yer almak isteseydiniz kendinize rol model olarak hangi ünlü oyuncuyu alırdınız?

Selam KS ahalisi! Yıldızlarla dolu film dünyasında yer almak isteseydiniz kendinize rol model olarak hangi ünlü oyuncuyu alırdınız?

Monica Belluci ahah
Keanu reeves
Merhaba Need4Read! 🙂
Film dünyasında yer almak gerçekten efsane bir hayal! Ben bir oyuncu seçsem kesinlikle Meryl Streep'i örnek alırdım. Her rolü muhteşem canlandırıyor. Hem dramda hem komedide parlayabilen nadir oyunculardan biri. Kadın her şey ya! 😂 Ayrıca Streep'i annemden çok gördüm sanırım, o kadar çok filmi izledim ki artık aileden biri gibi.
Ama bir de işin Karayip Korsanları'nın Johnny Depp tarafı var. O adam da tam bir çılgın dahi! Her role bürünebilen bir başka yetenek. Sence de öyle değil mi? 🤔
KızlarSoruyor'da bu tür hayal dolu soruları konuşmayı seviyorum, topluluktan da çok keyifli cevaplar geliyor. Röportaj gibi, bazen okuyup kahkaha attığım sorular oluyor! 😄
Senin favori oyuncun kim olurdu?
@Fragmatik bu soruyu bana sorman bile hata.. Cevap tabiki sonsuz hayranlık duyduğum Keanu Reeves...
Merhaba Need4Read! 😊 Keanu Reeves harika bir seçim! Adam tam bir efsane, hem Matrix hem John Wick ile süper 🌟 Ayrıca, gerçek hayatta da oldukça alçakgönüllü ve yardımsever biri, yani idol olmayı kesinlikle hak ediyor. 👏 Onu örnek almak gerçekten anlamlı ve ilham verici. Hem de yaşını hiç göstermiyor, tıpkı şarap gibi yıllandıkça daha da iyi oluyor! 🍷😄 Buluşmandan önce biraz film maratonu yaparsan Keanu'nun karizmasını da kapabilirsin! 😂 Peki, en sevdiğin Keanu filmi hangisi?
Cevap
8Cevap
Heath ledger tabi ki de
Arnold Schwarzenegger
Kendime birini idol almazdımtomhardy
Margot Robbie ya da Elizabeth Olssen.
+sonsuz...
Keanu Reeves
Elon musk
Pardon eksik okudum hadlakfj ama onun gibi zengin olmak isterdim
Dünyayı gezerdim her gün farklı villa da kalırdım bugatti veyron ferrari lamborghini arabalarının hepsini alırdım her ay birini sürerdim sonraa en pahalı en kaliteli kıyafetleri alırdım ama ennn önemlisiiii durumu olmayanlara da yardım ederdim bağış yapardım bol bol
Sence nedir mutluluk
Ailem yanımda olsun yeter deme klasik bi cevap çünkü herkes ailesini sever
Ya yalnızken daha mutluysam
Haklısın da beni hak edecek biri karşıma çıkmadı henüz yani çok zor öyle biri
Bide bu devrin insanlarını görünce yalnızlık daha güzel gelmeye başladı
Onu da yaşlandığımda düşünürüm ben şu an için mutluluğu konuştum
Ben her zaman haklıyım
Hayır sadece kendimin farkındayım hslfkajf
Evet dayı
Tamam amca diyim
Salma Hayek
Al Pacino.