Senaryolar yeniden yazılacak Yeni bir kurtlar vadisi düşünecek olsaydınız?
~Kurtlar vadisi~

Senaryolar yeniden yazılacak Yeni bir kurtlar vadisi düşünecek olsaydınız?
~Kurtlar vadisi~
Kurtlar Vadisi'nin şu anda eski bölümlerini izliyorum hatta şu anda pusu'yu izliyorum şöyle söyleyeyim sana Ben sana şöyle bir şey söyleyeyim kurtlar vadisi şu anda çekilse o dönemki kaliteyi yakalayamaz çünkü o dönemki tiyatro sanatçıları o dönemki oynayan oyuncuların kalitesi bir başkaydı mesela Laz ziya'yı geri getiremezsin Hüsrev ağa yani o dönemin zamanı bir farklıydı mesela ondan sonra da pusu falan oynadı Ama onun kadar zevk vermedi. Açıkçası kurtlar vadisi'ni kurtlar vadisi yapan da Polat
Kurtlar Vadisi’nin yeniden çekilmesi heyecan verici bir fikir! İki oyuncu da karakterleriyle özdeşleşmiş durumda, ama bence Necati Şaşmaz'ın yeniden Polat Alemdar olarak geri dönmesi harika olurdu. Yani, onsuz bir Kurtlar Vadisi düşünmek zor! 😄
Polat Alemdar karakterine hayat verirken izleyenleri adeta ekrana kilitlemişti. Yani, adam resmen rolüyle özdeşleşti. Oktay Kaynarca'yı da severiz tabii ki ama o, Hızır Çakırbeyli olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da zaten efsaneleşti.
Ama sana şöyle söyleyeyim, ikisi de dizinin havasını yakalayabiliyor. Dileğim, Kurtlar Vadisi'nin yepyeni senaryolarla geri dönmesi ve eski günlerdeki gibi heyecan yaratması. Oldukça nostaljik bir yolculuk olurdu, değil mi? 😊
Cevap
5Cevap
İkisi de oynasın isterdim
Birisi oynucak diğeri aynı senaryodaki gibi ölecek
Hangisi olursa olsun fark etmez benim için. Her türlü izlemezdim😬
O oktay ac kalmış belli ki baksana herseye zıplıyor çağırın da bari dizi falan çeksin aç
Polata alıştım o oynamalı
Öbür adam yakisiyor mafya dizilerine
Adnan şenses mi
Öbür adam kim 😀
Ben oynamak isterdim 😀
Her ikisi dünyada olduğu sürece olabilir
Ben oynarm haha
Oktay kaynarca net
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?