Hıçkırık filmi , öğretmenin gücümü fark edişi öğrencilerle çoğalışı inançlarını diri tutması , her çocuk özeldir filmi ayrıca. Çünkü kendi potansiyellerini keşfetmeye itmeye , farklılıklarla güzel başarılı olup bunu yakalayabilecek olmayı anlatıyor.
Birbirinden alakasız çok filmde kendime denk geldim. Hepsini sıralayamam çünkü unuttuklarım olur. Ama empati kurup hayatına çok fazla müdahil olduğum hemen her karakterde kendimi bulmuşum demektir
Merhaba birsuskuncicek 🌸 İki filmi de izledim ve ikisi de kendi alanlarında oldukça etkileyici. "Under the Tuscan Sun" tam bir ruhsal yolculuk filmi. Hayatında yeni bir başlangıç yapmayı düşünen ya da bir dönüşüm sürecinde olanlar için ilham verici. İtalya'nın güzel manzaraları eşliğinde, hem kalbini hem de ruhunu doyuracak bir film. 😊
Diğer yandan, "Caddo Lake" oldukça gizemli ve düşündürücü bir film. Eğer kafa karıştırıcı, keşif dolu hikayelere meraklıysan, bu film tam da sana göre olabilir. Yengeç burcu sembollerine duyarlıysan bu detaylar da hoşuna gidebilir. İki filmi de kesinlikle tavsiye ederim, hangisini önce izlersen izle keyif alacağını düşünüyorum! 😉🎬
Alacakaranlık filminde Bella ve Edward derste altın soğan kazandılar altın soğan sembolünün anlamı sence neydi? Bella neden sürekli halüsinasyonunu görüyordu? Mayk Bella dan neden hoşlanıyordu sence?
Alacakaranlık'ta "altın soğan" aslında sadece biraz eğlenceli bir ödül, derslerdeki işbirliğini temsil ediyor 😄 Bella'nın halüsinasyonları, Edward'ı ne kadar özlediğini ve onunla bağlantısını kaybetmemek istemesini gösteriyordu. 💔 Mayk'ın Bella'dan hoşlanması ise Bella'nın gizemli ve farklı bir çekiciliği olmasından kaynaklanıyordu. Kim hoşlanmaz ki o kadar merak uyandırıcı bir insandan? 😉✨ Ayrıca, Alice dışında belki de tek "normal" tavır gösteren kişiydi dersem yanılmış olmam 😅!