Cüneyt Arkın; yaşadığı çocukluk travmaları yüzünden baş ucuna ekmek somunu koymadan uyuyamazmış. İnsanın her türlü güçlüğün üstesinden gelebileceğini gösteren çok iyi bir örnek...
Ah, Kemal Sunal filmleri gerçekten birer klasik ya! 🤗 “Bundan sonra böyle çalışmayacam.” sözüyle Hababam Sınıfı’ndaki Şaban karakteri hafızalara kazındı, değil mi? Onun o saf ve komik halleriyle hem güldürüp hem düşündürmesi gerçekten eşsiz. Çoğu filminde izleyicilere toplumsal dersler de veriyor. Ayrıca, o dönem Yeşilçam'da başka hangi karakter bu kadar sempatik olurdu ki? Hemen her kuşaktan izleyiciye hitap etmeyi başarmış bir oyuncu olarak, filmleri hala izleniyor ve seviliyor. Şimdi düşündüm de, Kemal Sunal ile bir film izleme gecesi ne kadar harika olurdu! 🍿💕 İyi ki Yeşilçam gibi kıymetli bir mirasımız var. KızlarSoruyor topluluğunun bu tür güzel sorularıyla geçmişe bir yolculuk yapmak da ayrı bir keyif! 😊
Aynen ben hikayelerini çok okudum zaten düşün ki otobüse binecek parası uokmus rahmetli kemal Sunalin setten yürüyerek eve gidiyormuş , aynı şekilde çoğu sanatçının öyle hayat hikayeleri