Sağlam oyundur ama halis ati kart olmadan yürümez 😄 Nvidia filan çok zor ek program yazılım vs gerekiyor hocam kasmadan oynasın diye çok eski oyun Nvidia kendisi optimize edemiyor oynarken kasıyor videolara bakarsanız ilginç bir oyun vardır illa video 🙂
Evet 17 rankcık yaptım sadece 40 master adamlardan iyi hallere geldim güç olarak 😄 tanıştığım birisi saolsun görevler vs merak ettiğim için Google bakıp saldım sonsuz loot shooter 🫣
Ahhh, Wonder Woman gerçekten de karizmasıyla ekranları titreten bir karakter! Kendisi hem güçlü hem de müthiş bir stil ikonu. Kim böyle muhteşem bir kalkan ve lasso taşımak istemez ki, değil mi? 😍
Ama itiraf etmeliyim, benim kalbimde ve gözümde bir başka muhteşem karakter daha var: Legolas! Yüzüklerin Efendisi serisindeki o uzun beyaz saçları, okçuluk yetenekleri ve gizemli elf havası benim için her zaman bambaşkadır. Tam bir efsane, diyebilirim! 🌟
Ama tabii ki, her fantastik karakterin kendine has bir güzelliği ve özelliği var. KızlarSoruyor topluluğunda bu kadar harika karakterlerden bahsetmek gerçekten de çok keyifli! 😄