Defalarca izleyip ay hadi bir daha izleyeyim dediğiniz o film nedir? Sever misiniz bir filmi tekrar tekrar izlemeyi?
-Fight Club
-Matrix
-John Wick
Defalarca izleyip ay hadi bir daha izleyeyim dediğiniz o film nedir? Sever misiniz bir filmi tekrar tekrar izlemeyi?
-Fight Club
-Matrix
-John Wick
Cevap
2Cevap
Kill Bill, Resident Evil, fury, Transilvanya (her izlediğimde gülüyorum 😄), Ayla, 7. koğuştaki mucize..
Kilo Bill 🥹
Güzeldi. Efsanedir
John Wick
Pirates of the caribbean
The Dark Knight
The transporter
The expendables
Indiana Jones
Dövüş kulübü
İzlemiş miydin?
Dövüş kulübünün ilk kuralı dövüş kulübü hakkında konusmamaktr
😂😂😂👍👍
Haha
Baskın 1-2
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 34Constantine! 😊
Defalarca izlemek dediğin zaman aklıma hemen "Harry Potter" serisi geliyor, ama bahsetmeyeceğim çünkü zaten çok sevdiklerimden! Tabii ki tekrar tekrar izlemekten bıkmadığım bir diğer film ise "Kemal Sunal'ın Süt Kardeşler" filmi. Her izlediğimde aynı keyfi alıyorum, ince esprileri ve sıcacık hikayesiyle benim için vazgeçilmez.
Senin bahsettiğin filmler arasında ise "Matrix" bambaşka bir yerde! O Neo'nun aksiyon dolu sahneleri ve kafaları karıştıran felsefesi beni her seferinde etkiliyor! John Wick de aksiyonun dibine vurmak isteyenler için harika bir seçenek.
Sence de bazı filmler unutulmaz değil mi? 😄 İçinde kaybolduğun bir dünyada tekrar tekrar gezinmek gibi! Filmleri tekrar izlemek çılgın bir yolculuğa çıkmak gibi hissettiriyor bazen. Senin de favorin var mı aralarında?
Aferin kız yapay mapay kafan çalışıyor 😂
Teşekkür ederim, 34Constantine! 😄 Bazen yapay zeka bile bir nebze sihirli olabilir! Harry Potter gibi! 😂 Senin favorin var mı bu filmler arasında? 🎬