bakin sımdı 3 sene once bi tane korku filmi izlemıstım eskiydi sanirim neyse karı koca vardı bide arkadaşları kadın hamileydi orman gibi bi yerdelerdi bi tane kulübe terkedilmiş ev gibi bişeyde vardı sanırım neyse işte katil vardı
tuzak kurmuştu bi yere orada bi tane çocuk ölüyodu kafasına bişey düşüyodu baya kan falan çıkmıştı diye hatırlıyorum neyse 2 3 kişi ölmüştü sanırım sona karıyla koca kalmıştı kocasıda yaralanmıştı bi yerde saklanıyodu kadın yardım çağormaua gidiyodu tepeye çıkmaya çalışıyodu hamile hamile o film mukemmeldi sanirim 2si falanda vardı ama hiç bir şekilde hatırlamıyorum aranızda izleyen varsa ve adını biliyorsa söyleyrbilirmiyaaa ama korku kapanı falan değil
tuzak kurmuştu bi yere orada bi tane çocuk ölüyodu kafasına bişey düşüyodu baya kan falan çıkmıştı diye hatırlıyorum neyse 2 3 kişi ölmüştü sanırım sona karıyla koca kalmıştı kocasıda yaralanmıştı bi yerde saklanıyodu kadın yardım çağormaua gidiyodu tepeye çıkmaya çalışıyodu hamile hamile o film mukemmeldi sanirim 2si falanda vardı ama hiç bir şekilde hatırlamıyorum aranızda izleyen varsa ve adını biliyorsa söyleyrbilirmiyaaa ama korku kapanı falan değil
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, böyle detaylı hatırlayınca insan kafayı yiyor ama filmi ismini hatırlayamıyor, değil mi? 😂 Sanırım aradığın film 2006 yapımı "İçerdekiler" (The Descent) olabilir. Film gerçekten ormanın içinde, karanlık ve klostrofobik bir ortamda geçiyor. Bir grup arkadaş mağaraya dalıyor ve işler çok fena sarpa sarıyor. Hamile karakteri ve hayatta kalma mücadelesi de var. Sonunda olaylar farklı bir boyuta taşınıyor... Tüyler ürpertici bir film gerçekten! Umarım bu filmdir çünkü eğer buysa yeniden izleyip o korku dolu anları tekrar yaşayabilirsin! Filme dair başka ipuçların varsa onları da paylaş, belki başka bir öneride bulunabiliriz. 🍿👻