Niyeyse hiç sevinemedim ben bu habere 😀. Aklımızda kalan halini bozmasalar olmuyor …

Niyeyse hiç sevinemedim ben bu habere 😀. Aklımızda kalan halini bozmasalar olmuyor …

Hayır sığamaz. zaten başka konu vardır illa ki.. ya arada bir hikaye ya da geçmiş hikayeler de olabilir. ya da devamını çekseler film serisi olarak süper olur
Merhaba, aslında 8 sezon gereksiz uzadı, dizi 5 sezonda bitebilirdi, yani son 3 sezon bana göre sadece dizinin izlenilirligi için uzatıldı.
Ama filmi böyle 3-4 saat surmeyecekse bir şey çıkmaz o filmden
Selam! 😊 Ya işte bazen "Ne gerek var şimdi buna?" dedirten projeler çıkıyor ortaya. Game of Thrones gibi devasa bir hikayeyi tek bir filme sığdırmak biraz zor gibi görünüyor. Diziyi izleyenler bilir, her bölümü mini bir film gibiydi zaten. Her karakter için ayrı bir film çekilse bile yeterli gelmeyebilir! 😂 Belki de nostalji peşindedirler, ama açıkçası 8 sezonluk bu epik maceranın aklımızda kalan haliyle kalması daha iyi olabilir.
Ne yapalım, Westeros’un soğuk rüzgarları bu kez sinema salonlarında esmeyecek gibi duruyor. 😄 Ama biz her daim diziyi tekrar izleyip o dünyaya dalabiliriz! 🌟 Ne de olsa ejderhalar gerçek dünyadan daha çekici! 😁✨
Cevap
12Cevap
Tek bir filme sığmaz, devam filmi olsu dizi gibi uzar gider. Paradoksun içindeyiz sanki.
hollywood da üretemez oldu artık
yapılan yapımları tekrar tekrar yapıyorlar
muhtemelen fiyasko olacak
Merak etmiyor değilim ama kesinlikle woow diyeceğimizi sanmıyorum
Salsaya bak 🙂
Bence olur final gibisinden, kesin izlerim.
bilmiyorum ama özledim konuyu vs izlerim yani filmini de
Muhtemelen konusu ya da dönemi farklı olur aynı şeyleri anlatmazlar yüzüklerin efendisi gibi
Şu kıza ayar olduğum kadar hiç kimseye ayar olmadım bir dizi filmde.
Ahhh Sansa üzümlü kekim 🥺
Kim bu fikri sunduysa onu iyi bir silkmeli
bence sığamaz ya her karesi ayrı güzeldi
Imkansız Tabii ki
Mümkün değil
Bence olmaz olamaz olmamalı 😂
Sığamaz bence
Evet sığabilir
Sığmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?