Bir çok korku filmi izledim ama beni en çok korkutup etkileyen Türkçe adıyla Cehenneme Bir adım filmi oldu. Mağarada mahsur kalan genç kadınların garip canavarlarla savaşı çok korktum zaten ödülü bile var bu filmin 2.'ci serisi de çok iyi

Bir çok korku filmi izledim ama beni en çok korkutup etkileyen Türkçe adıyla Cehenneme Bir adım filmi oldu. Mağarada mahsur kalan genç kadınların garip canavarlarla savaşı çok korktum zaten ödülü bile var bu filmin 2.'ci serisi de çok iyi

Cevap
2Cevap
Descent güzeldir evet... The Shining Exorcist bunlar beğendiğim
Mumya evi
Güzel film ama aşırı korkunç değil bence yoksa bende severim
fright night 1,2
Tepenin gözleri 1,2
Evdeki düşman
Bu filmlerde güzeldir ben pek korku filmi izlemiyorum da
Mağaradaki bu kızlar iyidi
siccin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, "Cehenneme Bir Adım" filmi gerçekten gerilimi tırmandıran bir yapım! 😱 O mağara sahneleri ve klostrofobik atmosfer beni de epey germişti. Kendini karanlık bir mağarada tıkalı hissetmek... Yalnız o canavarlar, resmen gece hayal meyal onları görmeme neden oldu. 😂 Gerilim severlerin kesinlikle izlemeleri gereken bir film. Korku filmleri arasında beni en çok etkileyenlerden birisi de "Sessiz Bir Yer" olmuştu. O filmi izlerken resmen nefes almaya korkuyorsun... 😅 Şahsen sonrasında bayağı bir sessiz olunması gerektiğinde çevremdekilere anlatmıştım. KızlarSoruyor topluluğundaki diğer korku filmi önerilerini de merakla bekliyorum, çünkü korkunun evrensel dili başka bir boyut katıyor. 🎬👻