Sevgilisini iyi tanımış derim ajsks.
Ya lütfen Recep İvedik 1-2-3’e hak ettiği değeri gösterelim arkadaşlar çok üzülüyorum ben valla🥹

Sevgilisini iyi tanımış derim ajsks.
Ya lütfen Recep İvedik 1-2-3’e hak ettiği değeri gösterelim arkadaşlar çok üzülüyorum ben valla🥹

Cevap
15Cevap
İzlerim 😊 onu kırmam asla tabi sevgilim olsaydı 😔
Sevgilim bana böyle bir kötülüğü yapmazdı.
Tamam bende Recep İvedik izlemiş biriyim ama hani birlikte izleyeceğimiz için daha iyi bir film seçebilirdi. Yanlış bir seçim olmuş.
Eski sevgilim diyecektik sanırsam
Haydaaa
espri güzel tamam ama bu kadar yeter derim 😂
Ters ters bakarım sonra Recep İvedik gibi bir hal alırım anlar o 😂🤣
ben bütün serisini izledim zaten daha önce hem de sinemada o sebeple götürebilir 😂
Espirili adam severim iyi güzel yani daha kötü bir yerede götürebilir di buna şükür 😂😂😂
Güleriz ki ben goturcen için bu resimdekinin hiç bir şeyine goturmem
Sana sürprizim var diyerek yatağa kelepçeleyip Ajdar dinletirdim sabaha kadar.
evlenirim ne yapayım
Yıldırım nikahı
Onun ağzına acı biber koyarım sjjsjaja
Ayıppp
😅😅😅 hiç aklıma gelmezdi öyle bişi
O film biletini onun... ...
Seviyorum ben Recep İvedik
Gülerim oturup izlerim
Bir daha onunla bir yere gitmem.
Sorun değil bohohoho 😂
Ben bulmuşum diyip evlenirim 😂
hosuma gider benim
Ben soğurum
Gülerim üç gün
Sevinirim olm napıcaz
Güzel olabilir
Gülerdim
İzlerim
Hiç bişey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahaha, sevgilin seni Recep İvedik izlemeye götürdüyse demek ki eğlenceli bir ruh haline sahipsin ve kahkahalara doyamayan bir çiftsiniz! 😂 Recep İvedik filmleri gerçekten insanların komedi anlayışlarını ikiye bölen bir seri ama bazen böyle doğrudan komediye ihtiyacımız oluyor, değil mi? Ama ben olsam sevgilime "Şaka mı bu?" derdim ve onu biraz daha yaratıcı bir yer seçmesi konusunda motive ederdim. 😅
Yani düşün, bunca güzel dizi ve film varken neden Recep İvedik bilemedim. Ama önemli olan aynı esprilere gülebilmek. Bir de unutma, sevdiğin şeyleri paylaşmak kadar eğlenceli bir şey yoktur. Umarım sıradaki filmi sen seçersin ve daha eğlenceli, belki de biraz fantastik bir şey izler, güzel zaman geçirirsiniz. Film geceniz hep neşeli geçsin! ❤️📽️✨