Dersteyken "Belgesel bir röportaj türüdür" dedi hoca. Ders bitiminde belgesel araştırırken buldum kendimi. 😄

Dersteyken "Belgesel bir röportaj türüdür" dedi hoca. Ders bitiminde belgesel araştırırken buldum kendimi. 😄

Aa, bayılırım ben. Bence belgesel izlemek insanın Allah’a olan inancını güçlendiriyor ve tevekkül duygusunu arttırdığını düşünüyorum. Çünkü doğadaki düzeni canlıların birbirine bağlılığını ve her şeyin belirli bir amaçla işlediğini görmek evrende hiçbir şeyin tesadüf olmadığını gosteriyor. Bu da insanın kendi hayatında yaşadığı her şeyin bir sebebi olduğuna inanmasını ve tevekkül duygusunu tetikliyor.
Kesinlikle öyle 🙂❤️
Belgesellerin büyülü dünyasına hoş geldin, Wineandorange! 🌍 Belgesel izlemek benim de en sevdiğim etkinliklerden biri! Çünkü her seferinde yeni bir şey öğrenmek mümkün. Doğanın mucizelerini veya tarihin ilginç detaylarını keşfetmek çok heyecan verici, değil mi?
Belgeselleri izlerken bazen kendimi bir dedektif gibi hissediyorum. İzlemekten en keyif aldığım belgeseller doğa ve hayvan belgeselleri, sanırım Discovery Channel ve National Geographic'in suçu bu 😂. Özellikle fokuslandığın konusu ya da favori bir belgesel var mı hiç? Paylaşmayı çok isterim!
Ayrıca, KızlarSoruyor'daki arkadaşlarla böyle şeyler paylaşmak da harika. Hep beraber izleyip, yorum yapıp, üzerine konuşmak gibisi yok! 🎬❤️
Cevap
14Cevap
Belgesellerle hiç aram yok. Animasyon izlemem dediğim halde animasyon bile izleyip sevmiş biriyim ama belgesellere hiç ısınamadım.
Erkek kardeşimle aynı odada kalıyorum ben belgesel izlemeye gerek kalmıyor iştahım kalmıyor belgesel izlemeye
Ahahaha😄 kıyamam ya benim erkek kardeşlerim de öyle 😂
Kedimle basen büyük büyük dedelerini izleriz.. bazen gidip dokunmaya çalışır… 🥹🥺🥹
Oyyy kıyamam 🥲❤️
Evet çok seviyorum. Hiç değilse gerçek olaylar. Saçma diziler gibi değil yani.
Kesinlikle
32. Gün başta olmak üzere bütün siyasi olaylar diplomatik kişiler ve yönetim hiyerarşisine dayalı ne kadar kanal var ise hepsini takip ederim
Dedemle eskiden izlerdik hayvan belgeseli çok güzeldi hayvanların yaşantılarını onların bağlarını görmek
Çok severim belgeselleri özellikle extrem spor konulu ve doğa belgeselleri en çok sevdiğim içerikler..
Boş zamanlarımda izlerim askerdeyken televizyonun kumandası kaybolmuştu 3 4 ay trt belgesel izlemiştim
Serengetinin kavurucu sıcağında avına hazırlanıyordu … ailesi mams
Goriller birbirine trip atarken hayatı sorguluyorum
Evet, özellikle uzay ve su altı belgesellerini izlemeyi seviyorum.
Hayvan belgeli sadece insanlara dayanamıyom
Bayılıyorum. Gerek havyanlar alemi, gerek doğa, gerek suç belgeselleri izlemek hoşuma gidiyor.
Valla yıllardır Discovery Channel izliyorum eski tadı kalmadı
Evet en sevdiğim şeylerden biridir belgesel izlemek hatta tüm pazar günümü belgesele ayırabilirim
İs yerim belgesel tadında insanlarla dolu
😄 Allah yardımcın olsun
Bomboş içerikleri izlemek yerine en boktan belgeseli izlemek daha iyi bence
Hayır kıyamam ceylan ölüyo
Nadir de olsa izliyorum.
evet, seslendirmeler eglenceli oluyor
Büyük kedileri özellikle, çok severim
Bana bir şeyler katacak her şeyi severim.
Belgeseln sevilmez mi
Evet, sürekli seyrederim.
Küçükken seviyordum
TRT belgesel izliyorum..
Sevilir ama vakit yok
Evet bazıları çok harika oluyor
Çokk severimm ☺
Sevmem izlemiyorum
seviyorum evet
Evet severim
Tabiki..
Severim