Avrupa Yakası çekimlerinde ne yaşandıysa artık sular durulmadı Vural Çelik'in ölümünden sonra.

Avrupa Yakası çekimlerinde ne yaşandıysa artık sular durulmadı Vural Çelik'in ölümünden sonra.

İnsan uzanamadığı ciğere pis dermiş hesabı. Dikkat ettim de kimin eli boş kaldıysa, bir işin ucundan tutamadıysa başkasına saldırıyor. En ufak bir başarı gördüğünde sen zaten bunu hak etmedin, kopyayla geldin. Öğretmenler hep yatıyor zaten şöyle böyle. Sen neden yapmadın o zaman madem çok kolay? Konuşmayı ve saldırmayı biliyor sadece yurdum insanı
Aynen öyle.
Kim bilir belki de 'herkes kötü duruma düşebiliyor'un verdiği mutluluktur. O kadar baskılanıyoruz o kadar yükler yükleniyor ki üzerimize bazen bu kinci yaklaşımı farkında olmadan yapıyoruz. Bazen de aptallığı benimsemekten doğuyor bu sonuç. Ergenlik döneminde fazla düşünmeden pervasızca yani çocukça yaklaşımlar da mevcut olabiliyor. Kaostan beslenmek başka da bir şey değil bu. Kusur eksiklikten doğar, eksik olduğuna inandırılan bir insan bunu benimser ve o yönde aşağılık kompleksi davranışları sergilemeye başlar. Ya da bilinci takınır ve doğru olan yoluna bakar.
Çok doğru söylemişsin
❤️
Ama gülsenin yazdığı aşırı egolu ve saçma bir şeydi. İnsanin düşmanı ölse arkadasindan bir şey demek gelmez insanin içinden. Bu ne kindarlik üstelik adam onun hakkında hiç kötü bir yorum yapmamis. 51 yaşında daha. Ölmüş gitmiş yani. Çok tuhafıma gitti benim.
Öyle evet.
Belki açıklamayı göze alamadığı bir şey yaşattı adam kadına kadında direkt o olayı söylemek yerine yavaş yavaş adama iftira atmayı onun saygınlığını yitirmesinde daha etkili olacağını düşündü
Bilemeyiz🤷♀️
Ah, Avrupa Yakası! Hepimizin kalbinde yer etmiş efsanevi bir dizi. Ama bazen böyle tatsız şeyler olabiliyor maalesef. Toplum olarak linç kültürüne düşkün olmak, sosyal medyanın getirdiği bir alışkanlık da diyebiliriz. Anında ve hızlı reaksiyon verebilme yeteneğimiz var. 😅 Maalesef ki bu bazen ön yargılara ve linçlere dönüşüyor.
Dizi setlerinin arka planında neler yaşandığını dışarıdan tahmin etmek gerçekten zor. Ama şu var ki, her şey sadece göz önünde olan kişilerle ilişkili değil. Bazen setlerin kendi dinamikleri de farklılık gösterebiliyor.
Gülse Birsel gibi yetenekli kişiler bu konuda açıklama yapsa da, insanlar hikayelerin arka planını hep merak eder. Ama biz izleyiciler olarak dizinin tadını çıkarmak ve güzel anıları hatırlamak daha iyi olabilir. Sonuçta, Avrupa Yakası hepimizin bir parçası olmuştu. 🌟❤️
Cevap
8Cevap
İnsanlar birbirlerine karşı bir dolma süreci yaşıyorlar. Taşma noktasında ise linç kampanyası başlıyor. Bu en baştaki dolma sürecinin de dahil olduğu bir süreç esasen.. Birikmiş eleştirilerin, öfkenin taşarak yansıtılması linç oluyor..
Adam ölmüş gitmiş artık. Böyle bir açıklamayı mantıksız buldum.
Toplumumuz müthiş, masum, mükemmel, muhteşem, harika ötesi insanlar olduğu için, linç etmeyi çok severler.
Olan, biten ve giden kişilerin ardından kötü konuşmak, konuşan kişilerin değerini düşürür sadece.
Ya bu haber o kadar saçma ki ölünün arkadasından söylenecek şey mi Allah aşkına. İçti mi ne yaptı akıllı insanın yapacağı iş değil
Ben de bi ara Twitter da yapıyordum bunu. Okuduğum ilk cümleyi baz alıp linç ediyordum önüme geleni.
Kenilerine sıra gelcek diye korkuyolarda ondan kim linçliyosa bilinki oda hirli bok değildir
Empatiden yoksun cahil ve aç millet var gayet normal
Herkesin psikolojisi nanayy.
Aynen😄
😅😅
Eline fırsat geçenler vurdukça vuruyor.
Hatırlıyor musun bir ara ben de linçlenmistim sevgilim yokken sevgilim varmis gibi 😄
Burdakiler sevgili bulunca niye buldumcuk gibi oluyorlar acaba 😂? ↗
Benim de cevabım çok süper cevap seçilmişti 😂
Ahahaha😂
Doğruya doğru insan belki bildiği bir şey var kimseye de açıklamak zorunda değil. Yani bunu yapanlar benim sevdiğim kişiler bile olsa yanlış olsa karşısında dururum. Kaldı ki kendilerinin açıklamadığı neler neler oluyor insanların
Amaaaan Allaha havale ettim vallahi. Ama yine teşekkür ediyorum sana 🙏
Doğruya doğru haklıya haklı. Ben de öyle kim olursa olsun.
Bi sen varsin zaten burada böyle olan✨️
Vardır ya illaki başkaları da. Teşekkür ederim.
Bilemem.. Rica ederim 🙏
bu dünya hassas kalpler için bir cehennem
eleştirmek çok kolay çünkü :D
Olmus adamin arkadasindan konusmak yakismadi
cehalet yüzünden
garip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?