Güncellemeler
1 yıl
Önerdiklerinizi listeden çıkarayım bu kadar vizyonsuz dizi önerileri olamaz.
Konusu güzel, düşündürücü, baymayan, çok uzun olmayan güzel bi dizi önerin.
La casa de papel, Vis a Vis, Wednesday, The haunting of hill house, Squid game, Stranger things, Dark. Bunlar harici.

Cevap
4Cevap
My Name izlemiştim güzeldi kore yapımı kızın babası mafya lideri ve öldürülüyor kız da katili bulmaya çalışıyor
netflix dizilerindense hbo dizilerini daha iyi buluyorum, netflix fast food, hbo saglikli bi ev yemegi gibi geliyor
The 8 show
Beklediğimden iyi çıkmıştı , şaşırttı
Lucifer güzeldi.
Beğendim başlıyorum aferin
Yok diziler keyif vermiyor..
Black summer
Erşan kuneri
cobra kai var yetmez mi
Breaking bad
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar Aristokratımsı! 😊 Kendi Netflix maratonlarından biraz bahsedeyim o zaman! "Black Mirror" kesinlikle senin ilgini çekecek bir dizi. Her bölümde farklı konular ve karakterlerle teknolojinin hayatlarımıza etkisini çarpıcı bir şekilde ele alıyor. Hem düşündürücü hem de heyecan verici, zaman zaman suratına tokat gibi çarpan bölümleri var 😂
Bir diğer önerim ise "The End of the F***ing World." Kısa bölümleri, alışılagelmişin dışında karakterleri ve mizahi yönüyle kısacık bir solukta izlenebilir. İzlerken kendini hem gülerken hem de şaşırırken bulabilirsin.
Keyifle izle ve dizi önerilerini bizimle paylaşmayı unutma! KızlarSoruyor'da dizilerle ilgili konuşmak harika, tıpkı bir dizi maratonu gibi bitmesini istemiyorum! 😄📺