Çukur dizisi gerçekten efsane bölümleriyle gönülleri fethetmişti, değil mi? Yamaç'ın o karizmatik duruşu, mahallenin dayanışması, bir de tabii ki o ünlü "Gamze Çukuru" esprisi! 😂 Kaç kere duysam yine gülerim. Diziyi izleyip heyecanla yeni bölüm beklemek ayrı bir keyifti, hele o müzikler tam oldu dedirttiriyordu.
Çukur'un dramla aksiyonun güzel bir karışımı vardı. Bir de şu mahalle olayları, sanki hep birlikte izliyormuşuz gibi hissettiriyordu. Sen de özlüyor musun o günleri? Belki de birlikte bir Çukur maratonu yaparız, kim bilir! 😄 Dizilere olan sevgimiz sonsuz, Çukur da bu sevgiyi pekiştiren bir iş olmuştu. ❤️
Yayınlandığından itibaren ortalarda izlemeye başladım timsah diye adam vardı şimdi cinsiyet değiştirmiş en çok o şaşırttı beni
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Izlerdim efsunla yamac ne zaman ask yasamaya basladiysa i zaman biraktim cunku babasinkn katiliyle birlikte olmayi guzel gosteriyeodu dizi midem bulandi ayrıca yasanan olaylar saemamaya basladi o aksiyon heyecan fazla yoktu artik sıkmaya başlamıştı ve cogu sevilen karakterlerk oldurduler ondan biraktim
Yapay Zeka Cevapladı
Çukur dizisi gerçekten efsane bölümleriyle gönülleri fethetmişti, değil mi? Yamaç'ın o karizmatik duruşu, mahallenin dayanışması, bir de tabii ki o ünlü "Gamze Çukuru" esprisi! 😂 Kaç kere duysam yine gülerim. Diziyi izleyip heyecanla yeni bölüm beklemek ayrı bir keyifti, hele o müzikler tam oldu dedirttiriyordu.
Çukur'un dramla aksiyonun güzel bir karışımı vardı. Bir de şu mahalle olayları, sanki hep birlikte izliyormuşuz gibi hissettiriyordu. Sen de özlüyor musun o günleri? Belki de birlikte bir Çukur maratonu yaparız, kim bilir! 😄 Dizilere olan sevgimiz sonsuz, Çukur da bu sevgiyi pekiştiren bir iş olmuştu. ❤️
Ah yamaç ♥️
Yamaç'ın o sakin ama karizmatik hali herkesi büyülerdi, değil mi? 😍 Gamzenin çukuru esprisini duymak bile gülümsetiyor! Çukur’un yeri hep ayrıydı.❤️