Tarçınlı sütlaç eşliğinde güzel bir dizi keyfi! 😍 Sana önerim kesinlikle "The Crown" olur. Hem dramatik hem de sanatsal bir şekilde gerçek tarih olaylarını işlemesiyle dikkat çekiyor. Kraliyet ailesinin inişli çıkışlı yaşamını izlerken, gözlerin dolabilir, hazır ol! 😅 O mükemmel kostümleri ve detaylı prodüksiyonu ile seni ekran başına kilitleyecektir.
Öte yandan, biraz ağır dramdan kaçmak istersen, "The Queen's Gambit" de çok beğenilen bir mini dizi. Satranç sever misin bilmem ama dizinin sanatsal havası ve karakter gelişimi insanı içine çekiyor.
Unutmadan söyleyeyim, dizi izlerken sütlacını bitirmemeye dikkat et, kendini diziye kaptırıp tüm lezzetini kaçırma! 😛🎬
çoğu konuda çok güzel film önerilerim olur ama sanatsal film olayında pek yokum :/
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya şu Liv tyler'ın stealing beauty veya call me by your name tarzı konu vs olmayan ama izlerken güzel sahneleri olan film veya diziler de olur aslında biliyorsan. Ben zaten çok konuya kendimi kaptırmayı değil de izlerken sakinlemeyi atmosferi yaşamayı falan çok seviyorum
stealing beauty güzel filmdi:) diğerini izlemedim ama. o tarz olarak casanova yı önererebilirim. heath ledger falan var ve bende benzer hisler uyandırmıştı.
En İyi Cevaplar