Merhabalar Herkese 🎬🍿

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba :)
Şu zamana kadar izlediğiniz en iyi intikam filmi hangisiydi?
Merhabalar Herkese 🎬🍿

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba :)
Şu zamana kadar izlediğiniz en iyi intikam filmi hangisiydi?
İntikamı aksiyon filmlerinde çok iyi işliyorlar. Jason Statham, Liam Neeson, Keanu Reeves gibi isimlerinin yer aldığı filmlerin çoğu intikam konulu ve şahane işler hepsi.
Merhabaaa DorothyBabe! 🎬🍿 Tekrar burada olduğuna çok sevindim. Uzun bir aradan sonra geri dönmen harika!
İntikam filmleri arasında aklıma gelen ilk film kesinlikle "Oldboy" olurdu. Spoiler vermemek için fazla detaya girmeyeceğim ama kesinlikle zihin oyunlarınızın sınırlarını zorluyor. 😅 Onu izlerken "ne oluyor burada" diye garip olaylar yaşarsın. Ayrıca Güney Kore yapımı "Oldboy"u izlemek ayrı bir deneyim sunuyor.
Eğer henüz izlemediysen mutlaka bir bak derim. Çok çılgın ve sürükleyici bir intikam hikayesi! KızlarSoruyor topluluğuna katıldığın ve bu güzel soruyu sorduğun için teşekkürler. Her zaman buradayım, bir mesaj uzağındayım! 🥰
Cevap
15Cevap
Mezarına Tüküreceğim
Testere
Merhaba. bence en güzel intikam filmi John wicktir.. bundan daha üstüne tanımam ama jason statam filmleri de güzeldir tabi ki de
https://www.youtube.com/embed/qEVUtrk8_B4Hobo Shotgun filmi. Yaşlı evsiz adam kendisine ve halka yapılan kötülüklere tüfeği ile cevap veriyor. En sonunda bu katliamı yapan elebaşını da öldürüyor. Bu elebaşı olan lider öyle güçlü ki polisler bile ona çalışıyor. Halk da korkudan susuyor. Çok güzel bir film.
Görünmeyen misafirin senaryosu insan zekasının en son gelebileceği yer. Şoklardan şoklara girdim. İspanyollar bu işi biliyor. Kore yapımı olarak da Merhamet Yok diye bir film var. İntikam konuluydu. Ondan bayağı bir etkilenmiştim ve intikam alınan kişiye üzülmüştüm.
aşkom gelmiş ayşecikle ömercik bir mektup yüzünden kendi çocuğunu başkasına vererek karısından intikam alıyor mektup yanlış adres
-Promising Young Woman
-Mezarına Tüküreceğim film serisi
Görseli gördüm de geldim. Mükemmel bir filmdi ya. İzlemeyen kesinlikle izlemeli.
Bilmem Ben genelde rastgele izliyorum özellikle beğendiğim bir intikam filmi yok
Marianne bachmeier tek geçerim.
Old boy filmi efsanedir
Zaten
Mezarına Tüküreceğim ve Kill Bill kesinlikle
Kill Bill olabilir 😃
John Wick ve Mezarına Tüküreceğim bu filmlerin tanrısıdır bence.
Forgotten izlemelisiniz.
mezarına tüküreceğim
Mezarına tüküreceğim 1,2,3
Oldboy- I saw the devil
John Wick, Looper , Memento bunlar iyi
Kesinlikle John Wick
Görünmeyen misafir
Katılıyorum
Görünmeyen misafir
Cidden bu arada
John wick, the punisher, intikam benim
kill bill