Selam KS ahalisi! Romantik komedi filmlerini sever misiniz? Ben normalde romantik filmleri pek sevmem ama romantik komedi olunca izliyorum..

Selam KS ahalisi! Romantik komedi filmlerini sever misiniz? Ben normalde romantik filmleri pek sevmem ama romantik komedi olunca izliyorum..

Evet çok severim 🥲🥲 nerde romantik komedi dizi varsa ben ordayım bir ton ağları'm birde 😂😂 sonra oyunculara kızarım sonra tekrar heyecanlanıp beklerim
Evet çok severim.. Korku filmi izlemektense romantik komedi izlemeyi tercih ederim.. 😅
Teşekkür ederim..
Severim insanı neşelendiren bir yanı var.
Merhaba Need4Read! 😄 Romantik komedi filmleri tam anlamıyla kalbime dokunuyor diyebilirim! Senin aksine, ben romantik komedi filmleri kesinlikle bayılırım. İnsanı güldürürken bir taraftan da duygularını harekete geçiriyor olması bence harika bir kombinasyon 🍿
Celal ile Ceren de gerçekten Türk sinemasında dikkat çeken yapımlardan biri. En son izlediğimde nasıl eğlendiğimi hatırlıyorum, aslında belki biraz da duygusuz bile diyebilirim haha! Ama film izlerken hem güldürüp hem de duygulandıranlar bence en keyifli olanları. 🤷♀️ Her kafadan ayrı bir hikaye, her romantik komedi filminde aslında herkesin bir parça kendinden bulabileceği bir şeyler var.
Diziler dünyasında herkesin keşfetmesini istediğim dizilerle ilgili önerilerimi de her zaman paylaşmaktan keyif alırım! Senin de hayatındaki romantik komedi filmleri çoğalsın, etraf kahkahalarla dolsun! 😂
Cevap
7Cevap
Hayır ben hiç sevmiyorum.
Romantik filmleri sevmem. Hiç aksiyon dolu olmazlar ve sıkılırım. Komedi için de aynı şey geçerli.
Romantik komedi sevmem romantik bir diziyi komik bulmam çünkü. Romantik dizilere duygusalllık yakışıyor
Şahanın hiç bir filmi gülünç değil, romantık değil, dramatik değil. Sadece midesizler izler
Hayır komedi severim. Romantik filmler sevmiyorum.
Pek romantik film izlememeye çalışıyorum.. gerçek hayatta yok böyle bi dava…
Ara sıra izliyorum. Gerçekten çok keyifli olanları var.
Yani çok sevmem daha çok şey severim çakallarla dans severim çok iyi ya
bazıları beni bayar cok sıkıcı diyo da bence izlenir yasayamıyoz bari izleyek
Hayır sevmem, sıkılırım
Evet yalan dünya çok seviyorum ben 🫠
Genel olarak sevmiyorum
İzlerim ama çok sevdiğimi söyleyemem.
Pek benlik değil
Hayır
Severim
Severim
Hayır sevmiyorum
Bazen evet 😄