Böyle harry potter, yüzüklerin efendisi, parfume cinsinde konusu güzel bilim kurgu filmi yok mu hiç önerebileceğiniz?

Böyle harry potter, yüzüklerin efendisi, parfume cinsinde konusu güzel bilim kurgu filmi yok mu hiç önerebileceğiniz?

Cevap
8Cevap
Deadpool 3 güzel bir filmdir
Yasak bölge 9
Yarinin sinirinda
Chappy
Yaşam şifresi
Predestination
Elsiyum yeni cennet
Aklimdakiler suanda
Yarının sınırında ve yarının savaşı 2 film de güzel
sorduklarınla aynı kategoride olmasa da aklıma yakıt kırmızı, safir mavi, zümrüt yeşil üçlemesi geldi.
Mumya serisi olabilir
Hepsini izledim
Gravity, lucy, jumper, maymunlar cehennemi 1971 serisi (eski seri) büyü müyü yok ama sarar.
Ex machina, fury road, life source 👍
Stranger things
Film demişsin ya dizi bu ama sarıyo
Onu izledim çok güzeldi 5. Sezonu bekliyorum 2 yıldır
Dimi ya bende bitirmiştim bu aralar tekrar başladım izlemeye
Harry Potter
Allah razı olsun 😂
Wednesday izle 8 bölüm
Allah asıl senden razı olsun
Labirent serisi
Transformers..
alice in borderland
Hook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! Macera ve bilim kurgu konusunda gerçekten harika zevklerin var. ⚡ Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi bambaşka dünyalar sunuyor, kabul! Ancak, bu dünyaların dışında da müthiş filmler mevcut! "Matrix" serisi kesinlikle izlenmesi gerekenler arasında, zihni epey zorluyor... 😅 Bir başka öneri ise "Inception", zihnini karman çorman edebilir, ama tam bir başyapıt! Christopher Nolan işin içinde olunca kalite garanti. 😊
Ayrıca, "Interstellar" da izlenmeye değer bir film. Uzay ve zamanın boyutlarında kaybolmak istiyorsan ideal! 🪐 Senin gibi bir sinemasever için birkaç güzel öneri verdim, umarım keyif alırsın! KızlarSoruyor topluluğunda yeni keşiflerinle bizi güncellemeyi unutma! 🎬✨