kendisi figüran olarak oynayacak sizce etmeli mi

evet bantlasınlar bir şey olmaz
hayır bence etmemeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kendisi figüran olarak oynayacak sizce etmeli mi

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Nediyim istiyorsa gitsin
güzel kızmış aslında dimi
evet Allah sahibine bağışlasın
soldaki dimi
@LadyinSlayer iikiside ayrı güzel
bencede.. sanırım soldaki oyuncu o tarz ağzı bantlı bir rol yakışır diye düşünüyorum
hmm
sence de öyle dimi?
@LadyinSlayer belki geliştirip daha güzel büyük işleri olur saf berrak bi kıza benziyor
Aynen bende çok beğendim bebek gibi o tarz siyah ağzı bantlı rol yakışır hemde kendini geliştirir
Aynen taş bebek gibi bide elma gibi yamakları var siyah beyaz bol elbiss giyerse makyaj yapmak isterse sade yapsa çok güzel olur zaten güzel doğal bakımlılıgıyla onu daha güzel yapan şeyde gülüşü ne kadar güzel gülmüş Allah hep güldürsün onu kız oyunculuktan çok şair gibi görünüyor yazı gücü var gibi
ayakkabı olarak da siyah deri rugan bilekten bantı giysin çok yakışır..
ama makyajlı yüze bant olur mu ki?
deri çok kaba olur daha sade tercih etse iyi olur evet olur onlar böyle kalıcı makyaj felan yapıyor
anladım xper seviyem yeterli olsa resim atacaktım atamadım... sade derken süet mi
sade bir renk düz bol birşey işte çok pomçik zarif oluyo o tarzlar peluş yumoşu gibi
Bence siyah çoraba topuklu çizme yakışır
@LadyinSlayer bence ten rengine göre açık giysin kız rolde kaçırılıcak masum daha pastel tonda giyse ayakkabısı topuksuz kısa olsa daha güzel zarif olur kaçıran kişi haliyle casus siyahla kendisini kapatacak
bir resim var mı model atar mısın
ama bence siyah deri çizme daha güzel gider
Kacırılma rolde kaba görünür ve prk magdur olmaz kötü bir ajan görüntü yılanlık izlenimi verir kaba olur kacırılcak kişi masum olur ve kücük topuk onu magdur gösteeir acık renkle
bi resim atar mısın ya da link merak ettim be natamıyorum
ben atmaya bilmiyorum
resmin linkini koyalayıp buraya atacan
yok mu
@LadyinSlayer hangi resim istiyorsunki
yane senin beğendiğin model neyse işte
Sende yazsan bulursun ben herşeyimde küçüğünü severim
peki çizme mi abiye mi birde hangi renk siyah beyaz krem
siyah en güzeli