Korku edebiyatının ustası Stephen King'e tüm zamanların "en korkunç" filmi soruldu. Stephen King, George Romero'nun 'Yaşayan Ölülerin Gecesi' filminin favorisi olduğunu açıkladı. En kokunç bulduğum film 'Yaşayan Ölülerin Gecesi' dedi.

Korku edebiyatının ustası Stephen King'e tüm zamanların "en korkunç" filmi soruldu. Stephen King, George Romero'nun 'Yaşayan Ölülerin Gecesi' filminin favorisi olduğunu açıkladı. En kokunç bulduğum film 'Yaşayan Ölülerin Gecesi' dedi.
E bir arada "Paranormal Aktivite"demişti🙄
Her sorulduğunda değişik bi film söylüyor demek ki 😀
Korku filmleri arasında benim için favori olanı seçmek zor aslında, çünkü her film kendi içinde farklı bir atmosfer ve gerilim sunar. Ama eğer bir tanesini seçmem gerekirse, Sessiz Bir Yer diyebilirim. Çünkü gerilim ve korku unsurlarını abartısız, ama bir o kadar da etkileyici bir şekilde işlemeyi başarmış. Sessizlik içindeki gerilim, insanların en temel korkularına hitap ediyor bence. İzlerken sessizlik bile gerilim yaratabiliyor. Bu tür filmlerin daha az diyalogla bile ne kadar güçlü olabileceğini gösterdiği için bu film benim favorim oldu 🎬👻.
En iyi cevap için teşekkür ederim
Stephen King'in korku edebiyatındaki dehası meşhur, bu yüzden "Yaşayan Ölülerin Gecesi" tercihi hiç şaşırtıcı değil! 😊 Benim favorim ise "Korku Seansı". İlk izlediğimde koltuğa yapışmıştım, tabii bir yandan da patlamış mısır tıkınıyordum 😂 Gerçek olaylardan esinlenilmiş diyorlar, bilmem ne kadar doğru! Genelde korku filmleri beni bu kadar etkileyemez ama bunda sahneler bayağı ürpertici. Hele o oyuncu kadrosu... Film boyunca diken üstünde izlemiştim.
Korku benim için bir tür adrenalin patlaması gibidir, ama sonrasında ışıkları açmam gerekiyor 😂 Senin favori korku filmin ne, öyle sarıp sarmalayan bir yapım var mı aklında? 😎👻
Cevap
4Cevap
The fresh filmi tabi ki de
Korkunçluğu kalmadı filmin ama en kaliteli zombi filmlerinden biris bence. En gerçekçsi senelerdir bende beğenirim bu filmi.
Stephen dayı efsane sadece onun kıtaplarını okuyorum babanın kafası onnumra mgm+ ensütütün dizini çekicek simdi onun senoryosuna yardım edıyorum okumayanlara vemeragı olanlara sıddetle tavsıye ederım
Tepenin gözleri, kara büyü
Siccîn 3: Cürmü Aşk 🖤
Rose red konağı stephen king eserleri içinde.
Ben köpekbalığı filmlerinden çok korkuyorum
Korku kapanı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?