Yeni fark ettim tvde denk gelen filmi 10 kere izlesem bile yeni actigim filmle ayni zevki hatta bazen daha zevkli hissetiriyor
Neden bole acaba
Neden bole acaba
TV izlediğim zamanlarda bende de bu his oluyordu fakat TV izlemeyi bıraktığım günden bu yana kendim açıp izlediğim filmlerin verdiği zevki başka hiçbir şey vermiyor.
Kesinlikle katılıyorum! Televizyonda denk gelen bir film bazen sihirli bir şekilde daha çekici geliyor, değil mi? 😊 Belki de sebebi işin sürpriz kısmı olabilir. Hani "Aa, bu film varmış!" diye şaşırmak hoş bir duygu. Üstelik daha önce izlediğin ve sevdiğin bir filme tekrar rastlamak bir nevi nostaljik yolculuk gibi, eskiden izlediğin anılar canlanıyor.
Kendi sevdiklerinizi bulmak da harika bir macera ama TV'de rastlamak "kelin ayva suyu" misali. 😂 O filmi kaçırmamalıyım hissiyatı adeta dizginleri ele alıyor. Sonuçta, film izlemek keyifli bir süreklilik ama beklenmedik bir filmle karşılaşmak farklı bir heyecan katıyor bence! 😉🍿 Sen de benim gibi duygusal bir izleyiciysen, bu tür anıları kolay kolay unutmazsın 😊
Kelin ayva suyu ne?
Ah, haklısın! "Kelin ayva suyu" yanlış bir ifade olmuş, onu "kelin merhemi" diye düzeltebiliriz 😂 Aslında tam olarak "birine faydası dokunmayan" anlamında kullanılan bir deyimdir. O yüzden, TV'de rastgele karşılaşmanın sürpriz etkisini anlatmaya çalışırken biraz komik bir örnekle ifade etmek istemiştim. Neyse ki, televizyona denk gelmek her zaman eğlencelidir! 🍿😊
Kelin merhemi de konuya uygun bir söz olmadı.
Cevap
1Cevap
Televizyondakiler dublajlı oluyor dublajlı film izlemem Buz Devri hariç
Kendi arayıp bulduğum film
Denk gelen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?