lez gibi hissetsen sorun yok asjha haklısın mazallah gay olma ama lez ol asjhaha bizim bu yazdıklarımızı biri okuduğunda da bunların farklı olduğunu düşünecek asjhahaha
türkçe bile konuşmayı bilmeyen bir sürü insan var cinsellikte çok daha cahiliz. sen kadınsın erkeklerin cahilliğini gayet iyi biliyorsundur ve maruz da kalıyorsundur.
seninle konuşmayı da bilmiyorlardır hatta penis fotosu attıklarında sen boş boş "eeeeeee" diye bakıyorsundur ama bunu bile bilmiyorlar. azdırdıklarını düşünüyorlar hatta seni asjhahahahah zaten fotoların hepsi de estetikten ve penislerin yoksundur :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkeğe bakıyorum kadına bakarsam gay gibi hissediyorum
kadına bakmak o kadar gay gibi hissettirir mi?
Evet, lez bile değil direk gay gibi hissediyorum xkkx
lez gibi hissetsen sorun yok asjha haklısın mazallah gay olma ama lez ol asjhaha
bizim bu yazdıklarımızı biri okuduğunda da bunların farklı olduğunu düşünecek asjhahaha
Kimse gay hissediyorum diyince beni erkek olarak algılamamistir bence, o kadar da ironi anlamayacak beyinliler değillerdir di mi🤣
maalesef öyle beyinler var :d bizzat açıkladığım anlattığım öyle biri olmuştu bile
İğrenç bir durum
türkçe bile konuşmayı bilmeyen bir sürü insan var cinsellikte çok daha cahiliz. sen kadınsın erkeklerin cahilliğini gayet iyi biliyorsundur ve maruz da kalıyorsundur.
burada günde on kez fikir tacizine uğrayan biri olarak biliyorum.
seninle konuşmayı da bilmiyorlardır hatta penis fotosu attıklarında sen boş boş "eeeeeee" diye bakıyorsundur ama bunu bile bilmiyorlar. azdırdıklarını düşünüyorlar hatta seni asjhahahahah
zaten fotoların hepsi de estetikten ve penislerin yoksundur :D
Fotolara bakmıyorum, çünkü gözlerimin estetik alanı benim için değerli.
Zaten bu sebeple dm kapalı.
DM senin ister aç ister kapat ama sosyal medya da DM açık olmalı uygun olanla konuşursun diğerlerini görmezden gelirsin. neyse bak keyfine
Yok, böyle çok mutluyum.
Kadına bakarım daha çok
kadının duyduğu hisse mi bakarsın? veya?
İksine
neden ikisine?
Duyguyu gerçekten geçirebiliyorlar mı diye
mesleğin ne? oyuncuklarına mı puan veriyor filmi mi izliyorsun sen :D
Anaokulu öğretmenliği okuyorum
yaratıcı drama da var mı asjhahaha
Erkeğe bakarım nasıl öpüyor diye 😅
erkeğin duyguları için mi başka bir sebeple mi :d
Erkeğe bakarım
Erkekeğe bakarım
erkeğin duyduğu hisse mi bakarsın? veya?