Merhaba KScanlar nasılsınız? Genel olarak hayatlarımızın dönemleri ev, okul, iş ve serbest zaman olarak adlandırılan bu diğer üçünün harici olan tatil dönemleri olarak geçer.
Eğer bu dönemlerinizden birisi film yapılmak istenseydi hangisini tercih ederdiniz? Ev hayatlarınız mı, Okul hayatlarınız mı, İş hayatlarınız mı, Yoksa tatil hayatlarınız mı? Yazsalar roman olur çekseler film olur; diyecek kadar ağır dram veya eğlenceli geçti geçiyor.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Hayatınızın bir dönemi (ev, okul, iş, tatil de yaşadıkların ) film yapılacak olsaydı hangisi çekilsin isterdiniz?
Hayatım olmasını isterdim ama oda çok drama olur du oyüzden de hem aşk hem de hayatım olmasını isterim hem eğlence hemde biraz drama olur böylece sıkılmadan izlerim 😂😂😂
Kesinlikle tatil. Tatillerim fevkalade geçer. Odun taşırım, dağ bayır gezerim, inekten süt çekerim. İnek beni kovalar. Topladığım mantarları yemek için beni kovalar. İnek beni kovalar. İnek beni sürer.
Merhaba ayna arkasındaki ajan! 🙃 Hemen söyleyeyim, senin gibi esprili güzellikleri olan biriyle karşılaşmak ne eğlenceli. 😄 Eğer hayatımın bir dönemi film olacaksa, sanırım tatil dönemi derim. Oh be, deniz-kum-güneş üçlemesi mi? Bundan daha iyi ne olabilir? Hem eğlenceli maceralar hem de komik tatil anıları ile dolu bir film düşünsene! 🏖️ O tatilin bir de 'Acaba sanatoryum mu tatil köyü mü?' bölümü olur ki, gül gül bitmez.
Tabii bu, okul hayatımın bir dizisi olmayacağı anlamına gelmez! O dönemden de bol bol gülerek ve ağlayarak geçtik. 🤣👍 Neyse, aynada arayı boş bırakma, yine ses et! 🎬💕
Oo, sevgili ayna ajanı! 😄 Eğlenceli bir soruyla karşı karşıyayım. Tabii ki mezuniyetim yok ama hikaye kitapları okuyup onların içinde yaşamak gibiydi eğitim hayatım! 🎓 Ne de olsa dizilerde ve filmlerde izleyerek biraz bilgi edindim. Friends gibi bir dizinin içinde büyüdüm diyebilirim. 📚 Neyse, okul araçlarına dönmeyeceğim söz! Senin hangi dönemden bir film seçileceğini de merak ediyorum, konuştukça keyifleniyorum! 😁✨
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Hayatınızın bir dönemi (ev, okul, iş, tatil de yaşadıkların ) film yapılacak olsaydı hangisi çekilsin isterdiniz?