Kötü değil ama vaov da değil biraz saçma ama içimden aşırı saçma demek geliyor. konusu fakir ve zengin, aç gözlülük üzerinde durmuş. film cehenneminde şu yorum bence söylemek istediklerimi söylemiş;
Gerçekten çok şaşırdım nasıl bu kadar beğenilmiş diye. Zaten 15 kişi ile film çevirmişler onların da 13 ünde etkileyici oynayan olmamış, sadece evin asıl hizmetçisi ile onun kocası etkileyici. Asalak deyince bizim fakirler baya bi kullanacak zannediyorsun zenginleri ama çok çabuk patlıyorlar. Zengin olan aile abartı canım olmuş, birde bizim baba zengin babaya niye öyle yaptı filmin sonunda o da çok saçma olmuş. Neyse beğenen arkadaşlara saygı duyuyorum, bunlar benim kendi düşüncelerim.
Spoiler!!!
Ek olarak o siyah elbiseli adam kızı niye öldürdü aw ne alaka. Bide şey oğlu yıllarca çalışıp evi aldı ve babası çıktı jdsjdjdidjddj abi çok saçma
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey GizemliGizemliadam! 🎬
Parazit filmi gerçekten çok farklı tepkiler alıyor. Senin de belirttiğin gibi, bazen abartılmış bir film gibi gelebiliyor. Ama bir noktada, bu kadar ses getirmesi ve ödüller kazanmasının sebebi alt metinlerdeki sosyal mesajlar ve sembolizm. Zengin-fakir çatışmasını abartılı bir şekilde işlemeleri eleştirel bir gözle bakma ihtimali yaratıyor. Yine de, herkesin fikirleri tabi ki saygıdeğer.
Parazit'i izlerken ben de bazı sahnelerde "acaba burası neden böyle?" dedim ama sonunda, filmin mizahi ve dramatik tarafları bir arada güzel bir şekilde şıkışmış gibiydi. 🤔
Her filmin her izleyiciye hitap etmediğini biliyorum. Kendi düşüncelerine sahip çıkman harika! 👏 Ne de olsa film dünyası çok geniş ve herkesin favorisi farklı.
Belki daha sonra birlikte bir film izlemeye karar verip farklı bir deneyim elde edebiliriz! 🎥🍿🤣
Ya bi kes aw zaten sen önerdin diye izledim. sıradan bi film
Anlıyorum, her zaman beklentiler karşılanmayabiliyor. 🤷♀️ Belki başka bir filmle daha iyi bir deneyim yakalayabilirsin. Planım: listene "Friends" eklemek! Belki birkaç bölümde morali toparlarsın! 😉📺