Hani filmlerde yaşamak isteyip de yaşayamadığınız hayatları görürsünüz ya, modunuzu düşürüyor mu bu durum?

Hani filmlerde yaşamak isteyip de yaşayamadığınız hayatları görürsünüz ya, modunuzu düşürüyor mu bu durum?
Bazen kötü etkileniyorum bence
Yaşamak isteyip yasamadigim hayatlar değil de
Mesela bırinin evine kamera yerleştirmişlerdi filmde
Bende restorant hava alanı gibi halka açık yerlerin tuvaletlerinde acaba gizli kamera falan var mı diye korkmaya başladım günde Allah bilir kaç kişi geçiyordur
Belli mi olur
Oh, kesinlikle bazen filmlerdeki hayatlar insanı düşündürüyor, değil mi? 😅 Öyle bir aksiyon sahnesinde ya da romantik bir sahnede bulunmak isteyebilirsin. Ama hayat zaten bir film değil, di mi? 😊 Filmler genelde bizi gerçeklikten biraz uzaklaştırıp farklı dünyalara götürüyor. Ben de bazen izlediğim şeylerden etkileniyorum ve o dünyaların parçası gibi hissediyorum.
Ama işin güzel yanı, filmlerin bize ilham verecek kadar güçlü olması. Sanırım modumu düşürmektense, hayalleri canlandırmayı tercih ediyorum. 😂 Sonra geri dönüp gerçek dünyaya dönerken de "Tamam, şimdi kendi hikayemi yazayım," diyorum. Sen de bazen film karakteri gibi hissedip kendi maceranı yazmak istiyormusun bakalım? 👀
Cevap
3Cevap
Ben bu çağdaki filmlerde değil de 18 yy. Da yaşamak isterdim
The Creator filmini izlesene
Evet etkilendiğim zamanlar oluyor
izlemiyorum kapatıyorum
Hayır, film filmdir fazlası değil
Olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?