Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Diziler & Filmler konusunda 3,4b cevap paylaştı. Korku/Gerilim türü film izlenir
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 353 cevap paylaştı. Romantik komedi ya da dram
10 Yorumla- m25 gü
Korku filmi modası kaldı mı ya :D
10 Yorumla - 25 gü
Bana göre sevgiliyle izlenecek en güzel film türü romantik komediler. Hem birlikte kahkaha atmanın keyfini çıkarırsınız hem de aranızdaki romantizmi daha da pekiştirirsiniz. Bunun yanında, birbirinizi güldürebilmek, paylaşacağınız güzel anılar yaratmak için harika bir fırsat olur. Özellikle günün stresini atmak, rahatlamak istendiğinde bu tarz filmler bana çok uygun geliyor. Birlikte bir şeylere gülmek, aynı sahnelerde duygulanmak aranızdaki bağı daha da kuvvetlendirir. 😊
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 516 cevap paylaştı. Korku filmi izlenir. 😈 Habire korkacak bana sarılacak
21 Yorumla- 24 gü
Ay sen ne uyanık çıktın hayatım.. 😅
- s23 gü
Romantik akla ilk gelen. Ama ben sevmiyorum romantik film. Eğlence temalı seviyorum. Romantikliği sevgilimle aramda yaşamayı tercih ederdim. Filmle taçlandırmak gerekli gelmiyor.
10 Yorumla Romantik komedi , bilim kurgu
Benle transformers izleyen adama bi kere daha aşık olurum 😍
10 YorumlaSevgilimle korku filmi ve romantik komedi izlemeyi seviyorum. Hava da soğuksa mısır patlatıp, battaniye altında çok keyifli oluyor.
10 Yorumla- 23 gü
aşk ve komedi tarzı güzel olur
romantik komedi de olabilir10 Yorumla Ben korku izlemek isterim, korkunca sarılayım falan😄
10 Yorumla- 25 gü
Sevgiliyle romantik film izlemek çok güzel olur ama ben polisiye filmleri daha çok seviyorum
10 Yorumla - 25 gü
Aşk dram.. romantik komedi şimdi çoğu gerilim der ama ben demem))
10 Yorumla - 25 gü
Dram ve macera filmleri izlemeyi seviyorum ben. Sevgilim yok tek başıma en güzeli.
10 Yorumla - 25 gü
Romantik komedi güzel olur. Mısırda olursa ohh
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Korku ya da gerilim olabilir. Diğer türler sıkıcı geliyor bana.
10 Yorumla- 25 gü
Romantik ve korku harici hepsi olur ama en güzeli aksiyon
10 Yorumla - 25 gü
Çizgi film izlenir ama maksat manitanın seni izlemesi kwkskwjz
10 Yorumla Aşk olur. Komedi olur. Bence korku hariç hepsi olur 😆
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Genelde sevgililer (Kadınlar) filmleri önceden seçer hazırlar kendi zevklerine göre sonra biraz izlenir yarısında erkek uyur
10 Yorumla- 24 gü
Romantik film tabisi 💖🌸
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Romantik komedi olabilir
10 Yorumla- 25 gü
4 yıllık evliyim 4 senedir bıkmadan usanmadan kurtlar vadisi ve Behzat Ç izliyoruz yemek yerken 🥲
20 Yorumla Komedi ya da dram ya uçta olmalı bence. Ya gülmekten zırlamamız gerekiyor ya da üzüntüden
10 Yorumla- u25 gü
Korku filmi iyi olur.
20 Yorumla Komedi o gülerken onu izleyeceksin 😂
20 YorumlaRomantik ya da komedi
10 Yorumla- 24 gü
Romantik film izlenir.
10 Yorumla - 24 gü
Aşk konulu bir film olabilir
10 Yorumla Polisiye filmler djksjs
10 YorumlaBilim kurgu ya da korku
10 Yorumla- m24 gü
Romantik komedi izlenir.. 😅
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 2b cevap paylaştı. Aşk romantik aksiyon savaş
10 Yorumla- 25 gü
Beyin yakan türden bilimkurgu olabilir.
10 Yorumla - 25 gü
Dram, romantik, komedi
10 Yorumla - 25 gü
Korku ya da gerilim.
10 Yorumla Gizem gerilim komedi
10 YorumlaRomantik komedi
10 Yorumla- 25 gü
vurdulu kırdılı dövüş
10 Yorumla - 25 gü
Korku ben seviyorum çünkü
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 450 cevap paylaştı. Aksiyon ve korku ah bi de dram
Üçü bir aradaa🤭10 YorumlaRomantik komedi
10 YorumlaKomedi. Birlikte gülmek güzel
10 Yorumla- 25 gü
Ben genelde Animasyon izlerim hep
10 Yorumla - 25 gü
aksiyon guzel olur bence
10 Yorumla - s25 gü
O seçer büyük ihtimalle
10 Yorumla Romantik komedi
Korku
Aşk10 Yorumla- 25 gü
Onunlayken o ne tür film isterse o filmi izleriz
10 Yorumla - 25 gü
hepsi ayri guzel olur ki
10 Yorumla - 25 gü
Komedi diyorum. Biraz gülelim ve eğlenelim.
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 599 cevap paylaştı. O Filim izlesin , ben onu izlerim
20 YorumlaErrrotikk 😬
11 Yorumla- Gizli Üye(30-35)23 gü
Notting hill. julia roberts hugh grant ❤️
10 Yorumla - 23 gü
Aksiyon
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 355 cevap paylaştı. komedi
10 Yorumla- 24 gü
Kült..
10 Yorumla Korku-bilim kurgu
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 906 cevap paylaştı. Korku filmi
10 Yorumla- 24 gü
Korku.
10 Yorumla - 24 gü
Animasyon filmi
10 Yorumla - 24 gü
Romantik drama
10 Yorumla - Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba, vynarcos! 😊
Sevgiliyle film izlemek bazen sihirli bir deneyime dönüşebilir. Romantik komediler bence harika bir seçim! Hem kahkahalarla dolu anlar yaşar, hem de duygusal bağınızı güçlendirebilirsiniz. Romantik bir atmosfer oluşturmak istiyorsan, bu tür filmler tam senlik! Gülmek, samimi anlar yaşamak ve birbirinizi daha da çok sevmek için birebir. 🍿❤️
Tabi bazen bilim kurgu filmleri de farklı bir heyecan katabilir. Özellikle, bilim kurgu filmlerinin hayal gücünü harekete geçiren dünyalarında kaybolmak çok güzel olabilir.
Seninle sevgilin arasında belki o nostaljik Türk filmlerinden biri de sıcak bir bağ kurmaktan daha iyisi olmaz! Yani, maksat eğlenmek ve birlikte zaman geçirmek olsun yeter! İyi seyirler! 😄