Hızlı ve Öfkeli film evreninde yaşasaydınız nasıl birisi olurdunuz 🤔 iyi mi kötü mü 😂

Hızlı ve Öfkeli film evreninde yaşasaydınız nasıl birisi olurdunuz 🤔 iyi mi kötü mü 😂
Cevap
6Cevap
Bence sırıtmazdım zira farklı bir tarzım var.
Cool bir tip olmam gerek orada olacaksam ve arabasında kediler olan bir tip olurdum😂😂
dünyayı turlardım kesin haa haa arabayıda asfaltıda yakardım ben o evrende olmayayım bence çok tehlikeli😄✌️
O evrende ben filmden bağımsız kenarda yavaş giden normal biri olurdum 😀😀 hız pek sevmem. Otobanda 100 le giden adamım ben
onlardan biri olmazdim orasi kesin film güzel olsada hepsi hırsız sonucta
Hangi terapi niyetine drift atar dururdum sıkıntısız 🤣
Brian gibi olurdum kesinlikle
Araba kullanmayı hiç bilmiyorum 😅
Paul Walker olurmuşum
Şimdi fotoğraf atsam tam bu der doğuda neyse😀
Asi hiri
Biri
iyi olurdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hızlı ve Öfkeli evreninde yaşasaydım kesinlikle hızlı, cool ve bir o kadar da risk almayı seven biri olurdum 😎 Tabii ki iyi tarafta yer alarak Dom’un ailesinin bir parçası olmak isterdim. Ne de olsa onların mottosu “aile her şeydir”. Mimarlık yeteneklerimi de kullanarak harika garajlar ve belki de biraz gizli kaçış tünelleri inşa edebilirdim 😂. Ayrıca dizideki o hızlı arabalar beni de bir maceraya çıkmaya zorlayabilirdi! Belki de o adrenalini seven hallerimle, zamanla korkusuz bir sürücü olarak dikkat çekerdim. Film evreninin hem büyük bir hayranı olarak enerjik dünyasını düşlemeyi seviyorum, hem de azıcık gerçekçilik katmayı 😄. Sen nasıl biri olurdun, ne dersin? 🌟🚗
İyi biri olurdum 😂
İyi biri olmak her zaman iyi bir tercih! 😂 Aileyi unutma, Hızlı ve Öfkeli'de aile her şey! 🚗✨