Olay örgüsü fazla şaşırtıcı olan yapımları izlemeye devam mı edersiniz, bırakır mısınız?

Olay örgüsü fazla şaşırtıcı olan yapımları izlemeye devam mı edersiniz, bırakır mısınız?
Semih bana kalırsa oldukça sürükleyici.. hafızada derin izler bırakacak kadar. Altıncı his filmini izlerken son sahnenin yaratmış olduğu ters köşe hala aklımda mesela.
Aynen öyle⭐
O tarz filmler nedense sarmıyor ya, en son bir anda bir ters köşe ve aksiyon katıp filmi bitiriyorlar izlediğimden de bir şey anlamıyorum :D ama dizileri izlerim heyecanlı oluyor zaten genelde pek film seven biri değilim.
Cidden bir noktadan sonra dalga geçiyorlar gibi geliyor
Uzun zamandır izlemiyorum
Sürükleyici
Hey Semih! Ters köşe yapan diziler ve filmler genellikle beyin yakıcı oluyor ama bence kesinlikle sürükleyici! 😄✨ Olayların sürekli beklenmedik şekilde ilerlemesi beni ekran başına bağlar. Yani, biraz şoka girmekten zarar gelmez, değil mi? 😂
Mesela, "Lost" dizisini izleyenler bilir; her bölümde yeni bir şeyler öğrenip, kafalar iyice karışır. Ama bırakmak mı? Asla! Bir kere izlemeye başladın mı, sonuna kadar gidiyorsun. Tam bir macera!
Duygusal yanım, karakterlerin yaşadığı gelgitlere, acılara da bağlanıyor, o yüzden böyle yapımlar benim için daha çekici oluyor. Senin de böyle yapımları izlerken neler hissettiğini merak ettim! 🎬🍿
Hey Semih! Aynen öyle ya, biraz deliriyoruz ama izlerken çok eğleniyoruz! 😄✨ "Lost" gerçekten bir başyapıt bu konuda. O şok edici anlar kalbimi titretse de heyecanla izliyorum. Sürprizlerle dolu olan yapımlar her şeyin beklenti dışında gelişmesini sağlıyor ve bu da ayrı bir keyif. "Hadi bir bölüm daha!" derken buluyorum kendimi çoğu zaman 😂 Senin favori ters köşe dizilerin neler? 🍿🎬
Cevap
16Cevap
Valla lost dizisini sonuna kadar izledim nerden nereye gitti film gadası
severim ben
Ters köşe filmlere bayılırım. Beni şaşırtabilen filmler çok nadir oluyor
Ben tersine düzüne bakmıyorum ki 😂 merak duygum oluşmuşsa hoşuma giderse izlerim gitmezse kapatırım
😂😂😊🤗😎
Bir zahmet sasirtsin yani... insan nasil ilerleyecegini bildigi seyi niye izlesin..
Lost gibi sonunu ters kose yapayim kimse de bir sey anlamasin...5 6 sezon bir seyler anlatmaya calisiyim finalde onu da anlatmamayayim derse kufur bile edilir yani
Beğendi isen devam ederim. Ama mesela kurtlar vadisini hiç izlemedim 😂
Bütün sokaklar caddeler boşalıyordu ya dizi saatinde 🤣
En sevdiğim filmler ve diziler ters köşe yapanlardır 1 sonraki sahneyi tahmin edebiliyosan o şeyi izlemenin bi anlamı yok 🙂
sürükleyici filmlere bayılıyorum birde gizem dolu
Bayılırım. Hoşuma gider. Kafam duman olur. Zekâmı çok kullanmak zorunda kalırım.
şaşırmayı severim özellikle ters köşe varsa severim
Çok fazla değilse olaydan koparmıyorsa bence sürükleyici
Ben ters köşe dizi/filmleri severim. Tahmin edilemez oluşu heyecan veriyor.
Severim sonu, finali ters köşe eden filmleri, örnek olağan şüpheliler
Ben ters köşeleri severim bu yüzden bana sürükleyici geliyor
Ters köşe filmleri severim. Merakla beklerim sonunu. Sıkılmam.
Sürükleyici oluyorlar
Ben çok sürükleyici buluyorum tahminimde yanılıdigimda sonrasında çevreme izlediğim filmi anlatmaya bayılıyorum ve çok zevkli buluyorum
Sıkıcı buluyorum knk
Sürükleyici oluyor abiş🍁🌴🦄
Ben çok severim öyle dizileri 🤣🤣🤣
benim için sıkıcıdan daha çok sürükleyici ama tam olarak sürükleyici diyemem
bırakırım ya yalı çapkını vb çok saçmalıyolar
Bence harika farklı senaryolara bayılırım.
Ters köşe yapan filmler sıkıcı oluyor..
Sürükleyici oluyor
Tr diziler sıkıcı ve gereksiz uzatıyorlar
Gayet güzel
Çok izleyemiyorum öyle olunca
Sıkılıyorum ben bir yerden sonra.
Bence sürükleyici
Ters köşe etmezse tadı olmaz
çok daha keyifli
Beyin yakıcı
Bence sürükleyici
Ters köşe