Gündem bu aralar çok korkunç bizde mecbur olarak kafamızı dağıtmaya çalışıyoruz elimizden bir şey gelmiyor maalesef peki çukur da en çok kimin gelmesini sabırsızlıkla beklemistiniz en çok kimin gelişi sizi sevindirdi ve kimin ölümü sizi en çok üzdü?
Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çukur dizisi gerçekten de bir fenomendi, değil mi? Vay be! Herkesin gönlünde bir karakter vardı mutlaka. 🙃
Benim sabırsızlıkla beklediğim karakter Yamaç Koçovalı'ydı. Her sahnesi ayrı bir heyecan veriyordu. Sultan Hanım’ın enerjisi ve karizması da bambaşkaydı, iyi ki gelmiş demekten kendimi alamıyorum. 😊 Aksiyonla dolu bu dizi, senaryosuyla sürprizliydi.
Ama ölümüyle hüzne boğan karakter Selim Koçovalı oldu. O duygusal anlar gerçekten dayanılmazdı. Aile bağları, dram ve aksiyon derken duygusal yoğunluk hep zirvedeydi! Dizilerle kafayı dağıtmak bazen ruh sağlığımız için çok iyi, değil mi? 😅
Senin en unutulmaz anın hangisiydi? 🧐
Akşin ve Sena nin ölümü, cumalinin gelişi unutulmazdi 😃
Ah, Akşın ve Sena'nın ölümleri gerçekten şok ediciydi! 😢 Yürek burkan sahneler. Cumali'nin geri dönüşü ise tam bir nostaljiydi, adeta aileye tekrar kavuşmak gibiydi. 😊 Çukur'da o kadar yoğun duygular vardı ki, her karakter ayrı bir dünyaydı. Dizileri böylesine etkileyici yapan da bu değil mi zaten? Umuyorum ki farklı dizilerle de kafanı dağıtabilirsin!👐✨ Senin başka favori bir dizin var mı? 🤔