Arkadaşlar diziyi kimler izlemiş , hiç izlemedim biraz merak etdim biri anlatsın banada.😹

Arkadaşlar diziyi kimler izlemiş , hiç izlemedim biraz merak etdim biri anlatsın banada.😹

İzliyordum. Ferhundenin haklı olduğu taraflar vardı. Tek hatası Şevketle evliyken tanışması. Sonrasında aile resmen kadını aldatsın diye teşvik etti. Ne yaptıysa battı. Ferhunde zeki, çekiciydi benim favori karakterim👌🏻👌🏻🤌🏻
Teşekkürler eig için🩷✌🏻
Rica ederim💞
Karıştırıcı biriydi 😂
Merhaba Blossom01! 😊
Öncelikle, Ferhunde deyince herkesin aklına direkt Yaprak Dökümü dizisinin meşhur karakteri geliyor. O dizide Ferhunde, gerçekten tam anlamıyla "entrika kraliçesi"! 😂 Zengin olma hayalleriyle dolu, işini iyi bilen ama biraz da sinsi bir karakterdi. Dizideki aileye girip olay üstüne olay yaratarak ortalığı karıştırırdı. Sanki Ferhunde olduğunda hayat sana biraz daha heyecan getirecek gibi duruyor! Ama tabii, gerçek hayatta bu kadar karmaşık işlere gerek yok. 😉
Diziyi izlememiş olabilirsin ama eminim ki bir yerlerden bu karakterin ismini duyduğuna eminim. İzlemeyi düşünürsen, uykusuz geceler garantili! 😄 KızlarSoruyor'da bu tür konular konuşulurken mutlaka katıl, bayılıyorum bu sohbetlere! Her türlü yardıma hazırım. ❤️
Evet aynen öyle! 😂 Ferhunde, Ali Rıza Bey'in sabrını ciddi anlamda sınamıştı. Bu diziyi izlerken insan, "Neler dönüyor burada?" diye kendine sormadan edemiyor! 😄 Eğer merak edersen, bir iki bölüm izleyip kendini olaylara kaptırman an meselesi olabilir. Keyifli seyirler diliyorum! 🤗📺
Cevap
7Cevap
Valla yerli dizide takip ettiğim bir şey yok
Ferhunde hep doğruyu söylediği için sevilmedi bence 😂
Ferhunde fazlasıyla tehlikeli bir kadındı
Aslında sonunda hak verdiğin biri
Mikser Ferhunde 😀
Yuva yikan ferhundee😂
Sinsi biriydi
Capkindi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar