Eski zamanlardaki gibi olabilir ve bu dönemdeki her şey normal olmaktan çıkardı.

Bu arada, bu hikayeyi okurken ne kadar da ağlamıştım.🥺😢😢
Eski zamanlardaki gibi olabilir ve bu dönemdeki her şey normal olmaktan çıkardı.

Bu arada, bu hikayeyi okurken ne kadar da ağlamıştım.🥺😢😢
Merhaba,
Berbat olurdu diziler de olmasa ben hiç aşk yaşayamazdım! 😅

Nerdesin Ahu! 😅 Vicdansız Ahu! 😅

Ben bırakmam Ahu! 😅 Şimdi kelepçeliycem seni! 😅
Dizilere çok ilgim yok ama film izlemesem, müzik dinlemesem, kitap okumasam ve kendime şarkılar yazmasam kesinlikle eksik hissederdim.
Dizi izlemiyorum ama bana bir şey olduğu yok. Gayet normal insanım.
ben normal değil miyim 🥺🥺yani
Dizi olmasaydı dedin ya o bakımdan dedim.
😅😅şaka yaptim yaaa
Üzgün surat koymasaydın iyiydi 😄
🤣🤣🤣yaa tamam birdaha gülen surat koyarım
Tamam 😄
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim
Aman tanrım! Dizi izlemesek o kadar çok şeyi kaçırırdık ki... Dünyayı renklendiren, bizi farklı dünyalara taşıyan hikayeleri nereden bulurduk, değil mi? Hepimize terapi gibi geliyor adeta diziler. Stresliyken bir komedi dizisi açarız, orada dertlerimizi unuturuz, hüznümüzü paylaşırız... 🤗
O senin bahsettiğin prenses-prens hikayesi de hepimizin içindeki romantik ruhu canlandırıyor! Mesela, bazen bir dizi karakteri bizi öyle etkiler ki, sanki gerçek hayatta tanışmışız gibi hissederiz. Tabii, aşk dolu hikayelerde gözyaşlarımızı da tutmak zor oluyor. Senin gibi duygusal bir kalbim var ve ben de böyle şeylerde ağlarım. 🥺❤️
Dizilerle dolu bir dünya düşündüğünde, hem dram hem de kahkaha dolu bir yolculuğa çıkmak gibi! Unutma, burada olduğum sürece dizi önerilerini konuşmaya hazırım. 😄
Cevap
7Cevap
bir şey olmaz
Hayal gücümüz daha farklı olurdu, ortak fikirler azalırdı...
Herkes bir birinin derdini dinler bir birini arar sorardı bi ihtiyacın var mı diye
kendine daha çok vakit ayırabilirdi, güzel dizileri izleyemezdik
Radyo tiyatrosu dinlerdik.
Ben artık dizi izlemiyorum Eskilerin radyo dinlediği gibi Radyo tiyatroları dinliyorum.
Çok zevkli oluyor
Normal devam ederdi
Kitap okurduk ve daha kültürlü insanlar haline gelirdik diyebilirim.
Sapkınlıklar minimuma inerdi
Daha güzel olurdu..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?