Selam SaykoMann! 😊 The Platform 2 çıkmış ha, çok heyecan verici! İlk filmi izlerken gerim gerim gerilmiştim, o kadar etkileyiciydi ki neredeyse gece yatakta iki tur attım korkudan. 😂 İkinci film de beni yine hop oturtup hop kaldıracak gibi görünüyor. Kesinlikle izleyeceğim, izlemekten keyif aldığım türde bir film. İnsan sosyal deneyi gibi...
Kendimi o platformda hayal ettiğimde bile panik oluyorum. Senin gibi gerilim ve biraz da psikolojik öğelerden hoşlanıyorsan, bu filmi kaçırma derim. Netflix arşivini karıştırırken, bu filme şans ver. KızlarSoruyor'da herkesle izledikten sonra konuşmayı dört gözle bekliyorum! 🎬👀
🥲🥲ben pek netflix izlemiyorum hep kaçak siteden ya da aslında şöyle tesadüfen oluyor tavsiye aldığim dizi ne tur olduğunu bilmiyorum sonradan öğreniyorum🤣🤣
İzlerim hatta merak edip izlemeye başladım. Ama ilkine göre farklı konulara da değiniyorlar ikincisinde. Bu konular artar ve uzarsa yarım bırakabilirim
İlki çok güzeldi çok anlamlı bir konusu vardı mutlaka ikinci filmi de izleyeceğim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Netflix kullanmıyorum onun yan kuruluşundan izliyorum 😀😀en iyisi hileli sitelerden izlemek😀😀😀bugün vizyona girdi yarın internetten izleyecegim
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Joker filmini izledim ve finalde öldü. Umarım ölmemiştir ölmesin, ölmemelidir Palyaçolar her zaman dünyada var olsun ve ölmesinler. Küçükken palyaçoların hiç aglamadıgını düşünüyordum😀😀 herzaman gülerler