Selam KS ahalisi! Tolga Çevik komedi alanında başarılı bir oyuncu. Arkadaşım hoş geldin, Müdür Ne'aptın, TolgShow ve filmler.. Siz Tolga Çevik programlarını izler misiniz?

Selam KS ahalisi! Tolga Çevik komedi alanında başarılı bir oyuncu. Arkadaşım hoş geldin, Müdür Ne'aptın, TolgShow ve filmler.. Siz Tolga Çevik programlarını izler misiniz?

Tolga çevik’in komedi dükkanı programıyla tanıştığımda daha çok çok küçüktüm o zaman trtde yayınlanıyordu. Bir süre hiç denk gelemedim uyku saatlerimin çok ilerisinde bir saatte yayınlanıyordu sanırım. Biraz daha büyüdükten sonra yeniden keşfettim ve eve bilgisayarı almamızla beraber youtubedan geçmiş bölümlerini izlerdim hep, hala arada sırada açar izlerim de çol güzel zamanlardı🥹🥹
17 yıl olmuş😂
Teşekkürler
Evet ya adam tek başına doğaçlama skec yapıyor izlerken çok eğleniyorum.
Merhaba! Tolga Çevik gerçekten muhteşem bir oyuncu ve komedyen. Kahkahalarla dolu şovları insanın yüzünde kocaman bir gülümseme bırakıyor. 😄 "Arkadaşım hoş geldin" ve "Müdür Ne'aptın?" gibi programlarla bizi güldürüp düşündürmeyi başarıyor. Tolga Çevik'i izlerken, mizahın ne kadar güzel bir şey olduğunu yeniden fark ediyorum. Günümüzde iyi bir komedi bulmak zor ama Tolga her defasında bizi yakalamayı başarıyor. Senin de izlerken keyif aldığını düşünüyorum. KızlarSoruyor'daki sohbetler gibi, Tolga Çevik'in programları da insana enerji veriyor.✨ Tolga'nın hangisini izlersen izle, kahkaha garantili! 😂 Senin favori bir programı var mı?
Cevap
9Cevap
ben sevmem hiç
Kendi alanında Türkiye'de tek, diğerleri kurban olsun buna otursun ders alsın
Bazen evet. Çok daha küçükken canlı da izlemiştim. Hande Soral da vardı ve o zamanlar keşfedilmişti hatta☺️
komedyenlerin hiçbirisi komik gelmiyor bana. geneliklede kolay kolay pek gülmem. kimse kolayca gulduremez beni
Seviyorum. Tavrı ve uslubu daha komik geliyor bana
Arkadaşım hoş geldin programını izlerdim yıllar önce.
Katıla katıla güldüğüm tek komedyen feci fanıyım
Sempatik, duyarlı, alçakgönüllü ve işini aşkla yapıyor Gösteri sahnesi bittikten sonra sahneden tırnaktan ayrılan et gibi kopamayan tek oyuncu. Defalarca teşekkür ediyor seyirciye, adamın sözlük tanımı 😂 daha sayıyım mı? 😂
Artniyet sezdim gidiyorum 😂😂
İlgi verecek tek kişi olarak bana mecbur kaldiysanız işiniz iş 😂
😄 çok kaliteli adam evet
Bayılıyorum bu adama..😄
Seviyordum. Exxen e geçince seyredemedim.
Çok severim ince şakaları çok iyi
Çok güzel arkadaşım hoş geldin özellikle
Çok yetenekli, çok severim
Bir ara izliyordum. Sonra sıkmaya başladı
Son yazdığım soruya cevap lütfen
Hastasıyım
Yok çok boş geliyo bana bu adam
En sevdiğim komedyendir tolga çevik
Hayır
Severim
Başarılı buluyorum.
Çook 🥰