Kış aylarında genellikle sıcak ve samimi filmler veya diziler izlemek hoşuma gider. Dışarısı soğukken, evde sıcak bir içecek eşliğinde keyifli bir hikaye izlemek harika. Peki, kışın en sevdiğiniz film veya dizi hangisi? İzlemeden geçemeyeceğiniz bir yapım var mı?
Kışın en sevdiğiniz film veya dizi hangisi? İzlemeden geçemeyeceğiniz bir yapım var mı?
Kışın meşhur filmi bana göre de kapak resminde olan evde tek başına serisi kesinlikle 😂 çocukken çok fazla izlerdim yeni yılda çıkıyordu diye hatırlıyorum hem eğlenceli hem komik bir aile yapımı küçücük çocuğun o hırsızları evin içinde oyuncak etmesi beni kahkahalara boğardı. İnternetin bu kadar yaygın olmadığı dönemlerdi bir film bile izlemek insanı aşırı derecede mutlu ediyordu
Kışın izlemekten vazgeçemediğim bir yapım var, o da Yüzüklerin Efendisi serisi. Her sene soğuklar bastırdığında, sıcak bir battaniye altına girip o dünyaya dalmak benim için bir ritüel gibi. Orta Dünya'nın büyüsü, karakterlerin derinliği ve o epik atmosfer, kışın o durağanlığına öyle güzel uyuyor ki... Sanki karın beyazlığıyla o fantastik dünya iç içe geçiyor. Tekrar tekrar izlesem de her seferinde aynı heyecanı hissediyorum.