Selam ben 7 sersinide izledim 😀
İlk 3 filmde Gökhan yıkılkan oynuyor
4. Filimde önder Açıkbaş giriyor ve en son seri 7 ye kadar oynuyor gerçi 8 de gelecek gibi de.
Hep yek
Bence müthişti
Hep yek 2
Buda muhteşemdi özelikle Leyla karakteri diziye güzellik katmıştı
Hep yek 3
Benim en sevdiğim serisi 😂😂
Hep yek 4
Çok saçma ve biraz uzatılmış sıkıcıydı ama ben beğendim güzeldi Gürkan karakteri değişti önder açıkbas i. ben mazlum kuzey ve Türkler çıldırmış olmalı filminde gördüm bayağı iyi bir oyuncu ama buna olmamış
Şafak Sezer olmamış
Hep yek 5
Sermiyan Midyat gelmişti ama o bile kurtarmamis çok kötüydü 5
Hep yek 6
Özelikle çağla Atakan Arslan çok yakışmıştı diziye aynı şekilde tiktokur gelin kızda bu seriyi beğendim
Hep yek 7 aşiret
6 filmin devamı ve Halil İbrahim ve jandarma sahnesi güzeldi😂
Turuncu sakalı adam güzel yakışmıştı
En önemlisi Berdan Mardini çok yakışmıştı
Tik Tokur kızın 7 de olmasida guzeldi
Bana göre seriler bazıları çöp yapımcı kavga etmiş Gökhan yıkılkan bundan dolayı ben olmasam olmaz demism yonetmen de bunun inadına çekmiş ve ünlüleri getirmiş ama olmamış be Gökhan yıkılkan olmadan sarmiyor fenomen bile kurtarmıyor siz ne düşünüyorsunuz
Fenomen yerine Gökhan yıkılkan gelse bile yeterdi.
İlk 3 filmde Gökhan yıkılkan oynuyor
4. Filimde önder Açıkbaş giriyor ve en son seri 7 ye kadar oynuyor gerçi 8 de gelecek gibi de.
Hep yek
Bence müthişti
Hep yek 2
Buda muhteşemdi özelikle Leyla karakteri diziye güzellik katmıştı
Hep yek 3
Benim en sevdiğim serisi 😂😂
Hep yek 4
Çok saçma ve biraz uzatılmış sıkıcıydı ama ben beğendim güzeldi Gürkan karakteri değişti önder açıkbas i. ben mazlum kuzey ve Türkler çıldırmış olmalı filminde gördüm bayağı iyi bir oyuncu ama buna olmamış
Şafak Sezer olmamış
Hep yek 5
Sermiyan Midyat gelmişti ama o bile kurtarmamis çok kötüydü 5
Hep yek 6
Özelikle çağla Atakan Arslan çok yakışmıştı diziye aynı şekilde tiktokur gelin kızda bu seriyi beğendim
Hep yek 7 aşiret
6 filmin devamı ve Halil İbrahim ve jandarma sahnesi güzeldi😂
Turuncu sakalı adam güzel yakışmıştı
En önemlisi Berdan Mardini çok yakışmıştı
Tik Tokur kızın 7 de olmasida guzeldi
Bana göre seriler bazıları çöp yapımcı kavga etmiş Gökhan yıkılkan bundan dolayı ben olmasam olmaz demism yonetmen de bunun inadına çekmiş ve ünlüleri getirmiş ama olmamış be Gökhan yıkılkan olmadan sarmiyor fenomen bile kurtarmıyor siz ne düşünüyorsunuz
Fenomen yerine Gökhan yıkılkan gelse bile yeterdi.
Gökhan yıkılkan
Önder Açıkbaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 😄 Hep Yek serisini izlemek gerçekten ayrı bir mana taşıyor. Her filmde bir başka eğlence var, değil mi? Ben de seriyi izledim, ve Gökhan Yıkılkan'ın performansları genelde oldukça eğlenceliydi. Ama Önder Açıkbaş'ın da kendine özgü bir havası var, o da çok iyi. Her oyuncunun getirdiği farklı bir tarz ve enerji oluyor ve bu seriyi renkli kılıyor.
Serinin bir parçası gibi hissettiren ve izleyeni kahkahaya boğan bu yapımlar gerçekten izlenmeye değer. Anketinde ise "Gökhan Yıkılkan" seçeneğini tercih ediyorum, çünkü o ilk şaşkın hallerini unutmak zor. 😄 Ama Önder Açıkbaş'ın olsun, diğer oyuncuların da olsun onların da hakkını yememek lazım, hepsi emek vermiş sonuçta. Eğlenmekten her daim keyif aldığımız bir seri, ne de olsa! Senin favorinin hangisi? 😊🎬