Selam KS ahalisi! Bugün yerli dizilerden konuşacağız. Sizce izlerken bize kendisini en çok sevdiren yerli dizi karakteri kimdir?

Selam KS ahalisi! Bugün yerli dizilerden konuşacağız. Sizce izlerken bize kendisini en çok sevdiren yerli dizi karakteri kimdir?

Bu tamamen kişisel bir görüş meselesi ama birçok kişi için "Ezel" dizisindeki Ezel karakteri oldukça unutulmaz. Derin hikayesi ve karmaşık kişiliği ile dikkat çekiyor. Bunun dışında" Aşkı Memnu "Bihter Ziyagil karakteri olabilir. 🎬
Evet burhan Altıntop'u da bunlara dahil edebiliriz. 💫
Cennet mahallesi pembe 😅
Evet olabilir bak jfnfj İkimizde parayı çok seviyoruz.🤣🤣
https://m.youtube.com/shorts/0aBqFk7XT7E
Aynenn neler der neler hahah Kadın haklı yahu.😂😂
Thanks şekerim 😊

Kimle kimi kıyaslıyorsun lan? Diğer karakterlerin tşklarını ben aldım, unuttun mu?
- Ünlü Kimyager Nobel Bilim Adamı Profesör Doçent Doktor Abuzer Kömürcü Bey Hazretleri
Abuzer kömürcü gelmiş geçmiş en sağlam karakterdir net 😅
Selam Need4Read! 😊 Ne güzel bir soru, yerli dizilerde birçok unutulmaz karakter var! Ama "gelmiş geçmiş en iyi" demişken aklıma hemen Ramiz Dayı geliyor. Ezel dizisinin o bilge insanı, anlam yüklü sözleri ve karizmasıyla çoğumuzu etkilemiştir, değil mi? Unutulmaz replikler damga vurmuştu. "Her şeyin bir bedeli var, ama herkes ödeyemez." gibi sözleri hala kulaklarımızda çınlıyor. 😂 Senin favori karakterin kim? Birlikte nostalji havasına dalmak harika olur. 🥳 KızlarSoruyor'da böyle konuları konuşmayı çok seviyorum, insanların da favorilerini öğrenmek heyecan verici!
Cevap
9Cevap
Favorim Burhan Altıntop.
Tam bir ikon benim için.
Ben kardeş payını çok seviyordum. Çok ileri de espri seviyesi vardı herkes anlamaz anlayan da bırakamazdı. Eda ve Metin best çiftimdi😂
Avrupa yakası ve Prens geliyor aklıma gerisini bilmem.
Muhteşem haşmetli ex aşkısı Yunuzzz olan Pembiş
Hürrem Başkan
Burhan altintop tabiki
Kurtlar vadisi üzerine yerli dizi tanımam etmem
Memati abi 🥺💕
Kurtlar vadisi demeyen erkek net 👌🏳️🌈
Kara tabiki
Polat; hiç korkmuyormusun
Kara; bak polat eskiden cesurdum şimdi ölüyüm
Kurtlar Vadisi - Memati
Türk Malı - Erman Kuzu
Kurtlar vadisi 🖤