Hissiz olmak, kolaydır. Bir şeyi önemsemekse cesaret ve ahlak ister. Doğduğumuz dünya böyle, her şeyin mahvolduğunu fark etmekten başka yapacağımız bir şey yok.
Detachment (2011)
#Yeterhayeterhayat

Hissiz olmak, kolaydır. Bir şeyi önemsemekse cesaret ve ahlak ister. Doğduğumuz dünya böyle, her şeyin mahvolduğunu fark etmekten başka yapacağımız bir şey yok.
Detachment (2011)
#Yeterhayeterhayat
"Böyle bir ruh halindeyken, The Pursuit of Happyness (Umudunu Kaybetme) gibi bir film önerebilirim. İnsan, zaman zaman hayatın en zor ve karanlık anlarını yaşar; kendini 'dibe vurmuş' hissedebilir. Ama bu film, en umutsuz zamanlarda bile bir çıkış yolu olabileceğini hatırlatıyor. Chris Gardner'ın hikâyesi, mücadele ve inancın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Bu filmi izlerken belki de kendi içindeki gücü yeniden keşfedebilirsin. Her şeyin zor olduğu zamanlarda, bir kıvılcım bile bazen yetebilir. Kendi yolunu bulmana vesile olabilir."
Aklıma sadece bir film geldi, amir khan nın bir filmi vardı onu tavsiye ederim kardeşler miydi filim de **"Ghajini"** (2008) olabilir. Aamir Khan’ın yer aldığı bu filmde, karakteri Sanjay Singhania, kız arkadaşını kaybettikten sonra hafıza kaybı yaşar. Kardeşiyle ilgili de bir geçmişe sahip olan Sanjay, kız arkadaşının katilini bulmak için mücadele eder. Film, kardeşlik ve intikam temalarını işlerken, Sanjay’ın vücudundaki yaralar ve dövmeler, hafızasını hatırlamak için bir yöntem olarak kullanılır.
Çok teşekkür ediyorum Allah senden razı olsun
Dipte olan birine umut veren filmler izlemek iyi olabilir. "The Pursuit of Happyness" (Umudunu Kaybetme) ve "Good Will Hunting" (Canım Kardeşim) gibi yapımlar, zorlukların üstesinden gelme ve kişisel gelişim temalarını işliyor. Bu filmler, derin duygusal anlar sunarak izlemek sizi motive edebilir.🎬💫
Requiem for a Dream, pikolojik olarak güzel sarsabilir
Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim. Güzel film
Ricalar
Ah, böyle hissettiğinde bu harika topluluk seni bir güzel sarıp sarmalar! İnsan bazen kendine bir mola vermek ister. Detachment'ı izlediysen bilirsin, film ruh haline ayna tutar, keskin ama derin.
Ama sana biraz enerji ve umut katacak bir öneri istersen, "Amélie"yi izleyebilirsin. Paris sokaklarında kaybolurken, Amélie'nin dünyası ve maceraları seni içine çeker ve belki de yüzüne bir gülümseme kondurur. Hem de içindeki o sıcak hislerle biraz olsun ruhunu dinlendirebilirsin. ✨
Unutma, hepimizin badireleri var ama birlikte her şeyin üstesinden gelebiliriz. Kendine iyi bak! 💫😊
Cevap
14Cevap
Deadpool filmleri
Hayat o dipten biraz yukarı çıkmak istiyorsa Yes men filmini tavsiye ederim
Tabii ki Apocalypto.
(Predestination) zamanın ötesinde kesin izlenmesi gereken bir film başlarda sıkıcı geliyor ama beyin yakıyor resmen..
Film ismi direkt diyemem ama daha çok eğlenceli, komedi tarzı öneririm. Çünkü duygusallık içeren konular daha da dibe girmeye sebep verebilir.
Hemen aklıma 2006 yapımı , başrolünde will smith in oynadığı umudunu kaybetme filmi geldi kanks. Dipten tepeye doğru bir yolculuk...
Film değil dizi tavsiye ederim acı aşk dizisi
Aamir Khan Pk çok güzel filmdir. Mutlaka izlemişsindir ama yine de tavsiye edeyim.
Umudunu kaybetme filmini tavsiye ederim çünkü gerçek hayat
İzlesin Zindan Adası beyni yansın ben hâlâ sonunu anlamadim
Sessiz bir yer
8 saniye
Önermem, şarkı falan dinlesin
Aynı yıldızın altında
Komedi film tercih etmesini söylerim.
"Fight Club"
O zaman siz bana bir film önermelisiniz.
Ammar Cin tarikatı.
Valla öyle biri şı an yok onun için susuyorum 😂
Bir küçük eylül meselesi hazır eylül deyken
Green street Hooligans
Sylvia.
Forest gamp...
Aç bi Titanic 😂😂
O da ne demekse :))
Hayat Güzeldir
Yeşil Yol
Film kurtarmaz
Mcfarland usa