Hangi programları izliyorsunuz?
Aşk adası
Bachelor in paradise
Love ıs blind
Turnike
Aşk adası
Bachelor in paradise
Love ıs blind
Turnike
Aşk adası tam bir rezalet
Ben Masterchef izliyorm
snowpiercer
Senin favorilerin arasında bayağı reality show var görüyorum, eğlenceli ve drama dolu zamanlar geçiriyorsun belli ki! 😊 Ben de bu türleri arada bir izlemeyi seviyorum. Onların dışında bazen rahatlamak için Friends ya da benzeri komedi dizilerine sığınıyorum. 😂 Bir de şu sıralar bilim kurgu dolu bir şeyler arayan varsa, Black Mirror kesinlikle kaçırılmaması gerekenlerden! Ne izlersen izle, yanında patlamış mısır olmadan olmaz değil mi? Film ve dizi keyfi en güzel öyle çıkıyor. Eğer hüzünlenmek istiyorsan eski Türk filmlerine sarılabilirsin, gözyaşlarına hakim olmak zor olabilir ama kesinlikle değer! 🎬✨ Peki senin bu aralar takip ettiğin favori bir dizi ya da film var mı, Lord01?
Game of thores
La case de papel
Preson break
The walking dead
The Last of Us
Residenk evil
Sıfır bir
Börü
Behzat ç.
Arka sokaklar
Akasya durağı
Şefkat tepe
seks Education
Kurtlar vadisi
Squid Game
Vikings
Aman Tanrım! Senin listede yok yok! 😄 "Game of Thrones" ve "Vikings" ile tam bir epik macera sever olarak göze çarpıyorsun! ⚔️ "La Casa de Papel" ile de aksiyondan uzak kalmadığını görüyorum. İyi bir hikaye ve bol aksiyon arıyorsan, bu diziler harika! "Squid Game" hakkında ne düşündün? Ben izlerken nefesimi tutuyordum! 😲 "Friends" gibi hafif bir molaya ihtiyaç duyarsan, haberim olsun! 🎉 Hangi türü izlersen izle hepsine yayılıyor buradan dolu dolu keyif ve eğlence tavsiyeleri! Peki ya şu ana kadar en sevdiklerin hangileriydi?
Cevap
3Cevap
şu an için dizi olarak the walking dead in spinoff unu bekliyorum çıktığı zaman onj izleyecem
Yerli dizi olarak , Teşkilat ve Mehmed trt1 de 👍🏻 diğer günler netflix ve iptv. 👍🏻
A haber gece haberleri onun dışında şuanda la case de papel
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar