Çok sevdiğim bir eser. Ara ara açıp okurum hala. filmini de izledim. 3 ayri filmi var zaten eskilerden de vardır belki. Gerek yok bence. Sürekli aynı oyuncuyu oynamaları zaten çok sıkıcı.
Bilmem gıcık geliyor bana Harley Quinn'den de soğuttu beni, tamam role uymuştu ona bir itirazım yok ama sevmiyorum işte çok sıradan geliyor bana hem dış görünüş hemde oyunculuk açısından. Ben bu kadının ağır pick me olduğunu düşünüyorum, çok itici.
Margot robbie ve harley queeni karıştırmış olabilirsin belki
Ben margotu hep harley gibi bi havası olduğunu düşünürdüm. Ama birbirinden çoook uzak karakterlermiș meğersem. Margot kadar naif, ılımlı, zarif bir kadın görmedim.
Tipik olarak Harley havası var elbette ama Harley aksine sevdiğim bir karakter ancak Margot'u sevmem, Margot Harley'i de bozdu zaten. Normalde Harley dişiliği ile değil, zekası ve hikeyesi ile ön plana çıkan bir karakterdi, Margot ile birlikte dişiliği ile öne çıkan bir karakter oldu. Tabi bunda Margot'un doğrudan bir suçu yok, başta yapımcıların suçu tabi ama Harley konusundan bağımsız olarakta sevmiyorum işte Margot'u.