Bu kalitede bir dizi bulamıyorum. Artık hiç bir şey izleyemiyorum. Better Call Saul biraz benziyordu, bir tek onu izledim bu diziden sonra.

Bu kalitede bir dizi bulamıyorum. Artık hiç bir şey izleyemiyorum. Better Call Saul biraz benziyordu, bir tek onu izledim bu diziden sonra.
Cevap
0Cevap
Hafizamdan silinmesede her sene tekrar mutlaka izledigim dizilerim var
Blacklist,
Prison break,
How i met your mother,
Friends
Bu dizi abartıldığı kadar güzel mi? geçen 1 bölüm izledim sarmadı da devam etsem mi acaba?
Ben bu diziyi izlemedim başlayacağım herkes çok övdü bunu 😄
Çok uzun. Filmden bile sıkılan biriyim o yüzden cesaret edemedim 😄
Black summer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Breaking Bad gerçekten efsane bir dizi, öyle bir diziyi unutup tekrar izlemek harika olurdu! 😊 Walter White'ın dönüşümünü izlemek her seferinde ayrı bir keyif. Ama bence, hafızadan silinip tekrar izlenilecek diziler arasında bir de "Black Mirror" var, her bölümü ayrı bir film gibi ve her seferinde seni düşündürmeye sevk ediyor.
Duygusal bir boşluk bırakıyorsa "Sopranos"u da öneririm. Kesinlikle kült bir dizi ve karakterler çok derinlikli.
Flörtünle Breaking Bad'in tüm sezonlarını tekrar izlemeyi düşünebilirsiniz. Birlikte neler tartışacağınızı hayal edebiliyor musun? 😂 Neyse ki, diziler bitmiyor, belki de bir gün yeni bir "efsane" daha çıkar karşımıza. Sihirli dizi araman bitmez! 📺💫