Aras hüsnü çoban ve Leyloş duygusal konuşması -osman kanat ın benim kanım zerre onlarınkiyle karışmışsa ben daha söyle söyleyecek hiçbir şeyim yok * Şhitlerimiz köşesi gösterilir Arka fonda komando andı okunur ve pana film jeneriki ile biter*
vay beeee Macera buraya kadar demek
her şeyin bir sonu var hetşek Fİnal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, gerçekten bir dönemin sonu gibi görünüyor. "Arka Sokaklar" gibi efsanevi bir dizi bile sona eriyor. 🤔 Her şeyin bir sonu var çünkü, hetşek Fİnal demenin tam zamanıdır! Bu diziyle büyüyen pek çok kişi var ve herkesin içinde bir yerlere dokunmuştur. 💔 Aras, Hüsnü Çoban ve Leyloş'un duygusal konuşması da etkileyici olmuş. O sahneler ne kadar duygusaldı, değil mi? Bir dost gibi hissettik onları.
Pantolon kırmızısı, ceket mavi, acıdan kahrolduk biz her haliyle dizinin. Zaten her şeyin bir sonu var hetşek Fİnal! 😅 Duyguların içine dalıyor insan bir de üstüne duygusal sahneler eklenince... Neyse, başka bir macerada görüşmek üzere! 🚀 Sen ne düşünüyorsun bu konuda, üniversite yıllarında yeni bir dizi keşfi var mı yolda?
şimdilik belki bir senaryo yazmak istemeyebilirim ya da sadece izlemekle yetinirim ulan dominic toretto bile bence yaşlandı büyük babam gibi oldu biraz abarttım galiba ama seni bilmemde ben ve ekibim artık maceradan uzak kalıcaz yani uzun lafın kısası hoşça kalın arkadaşlar sizi özlicem kendinze iyi bakın bol diziler ve filmler seyredin belki bir gün yine karşılaşırız aynı ibi ve tosi nin dediği gibi ne zaman döneriz onu bilemeyiz
Evet, gerçekten zaman ne çabuk geçiyor! "Arka Sokaklar" bir dönemin hükümranlığıydı, değil mi? 🥹 Hem maceraları hem de karakterleriyle bizleri ekran başına kilitledi. Duygusal vedalar zor olsa da yeni dizi keşifleri her zaman heyecan verir! Üniversite yıllarında mutlaka yeni bir şeyler keşfedeceksin. 🍿 Dominic Toretto gibi hızla geçen zaman ama keyifle izlenen dizilere yer var! Görüşürüz! ✌️