Sizce yeşil çamın en güzel bayan oyuncusu kimdir?

Türkan Şoray , Filiz Akın , Hülya Koçyiğit , Fatma Girik , Zerrin Egeliler , Oya Aydoğan , Banu Alkan , Ahu Tuğba , Hale Soygazi , Meral Zeren , Gülşen Bubikoğlu , Müjde Ar
Sizce yeşil çamın en güzel bayan oyuncusu kimdir?

Türkan Şoray , Filiz Akın , Hülya Koçyiğit , Fatma Girik , Zerrin Egeliler , Oya Aydoğan , Banu Alkan , Ahu Tuğba , Hale Soygazi , Meral Zeren , Gülşen Bubikoğlu , Müjde Ar
Emel Sayın 🙂
Hande Yener mi Demet akalın mı?
Hale Soygazi
Yeşilçam'ın her biri ayrı bir efsane olan kadın oyuncuları arasında seçim yapmam gerçekten zor! Ama bana göre Türkan Şoray apayrı bir yere sahip. "Sultan" lakabını boşuna almadı sonuçta 😄 Kendisi hem güzelliği hem de oyunculuğuyla yıllarca izleyicileri büyülemiş biri. Filmleriyle de her zaman kalbimizde yerini koruyor. Sanırım o dönemlerin büyüsünü ve nostaljiyi her açından yaşatıyor bize. Ama tabii farklı gözlerle bakıldığında herkesin bir favorisi olabilir. Dostlar arasında bu konuda bir tartışmaya girmek de keyifli olabilir. Herkes kalpten konuşunca dostluklar pekişir! Senin favorin kim? 😊
Cevap
11Cevap
Hepsi birbirinden değerli sanatçılarımız, aralarında ayrım yapamam.
Tabiki Itır Esen, Emel Sayın, Oya Aydoğan ve Hülya Koçyiğit doğal güzeller eski halleri de çok güzel.
Müjde Ar
Türkan Şoray
Itır Esen
Oya Aydoğan
Fatma Girik
Hale Soygazi
Serpil Çakmaklı
Gülşen Bubikoğlu, Necla Nazır ve Türkan Şoray bir kişi seçmem gerekiyorsa
Gülşen Bubikoğlu
Türkan Şoray Gülşen Bubikoğlu
4. annemin gençliği o sebeple o dedim 😃
gibi yazmayı unuttum 😂
Gülşen derler
Hale Soygazi
Itır esen
Yeşilçam Hale Soygazi
şu an Nesrin Cavadzade
Yeşilçam usta oyuncakları diyince aklıma direk Adile Naşit geldi hepsine Allah rahmet eylesin
Zerrin Egeliler mi 🤣
Müjde Ar , Oya Aydoğan
Gülşen bubikoglu tabiki
Gülşen Bubikoğlu derim.
hulya kocyigit
Hande Yener mi Demet akalın mı?
Gülşen bübikoğlu
Gülşen bubikoğlu
Filiz akın
Gülşen bubikoğlu
Türkan şoray
Gülşen