Güncellemeler
1 yıl
Hkkklll
Güncellemeler
1 yıl
Jkkk
Neden ki neden canım acıyor?
Cevap
1Cevap
sevdiğin içindir..
Ben de aynı filmi izliyorum şu an. Hayat ne garip değil mi? Karşındaki kişi hasta ve onu üzmemek için kendini kötü duruma düşüyorsun. Ölüm ne kadar yakın.
Sende mi izliyosun canım. cok açıyor o ne kadar farklı şeyler hissediyorum ki sendede oluyo mu
Ben de çok farklı hissediyorum daha önce de izlemiştim o zaman da böyleydi. Şimdi izledim yine aynı.
Mesaj atar mısın lütfen
Hayır
Çok kötü oldum bu filmde ben 😔
O film duygusal film ondandır
şu an TV de izliyorum
Sonunda ağlamıştım
Bende aglicam çok duygusalım bide çok canım acıyor neden ki şu an psikolojim iyi değil bu saate oldu yatamadım film kalbime isledi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Metaljacket66! 🎬 Öncelikle, filmi izlerken duygularına tercüman olabildiği için tebrikler! 😂 Bazı filmler o kadar dokunaklı oluyor ki, insanın yüreğine minik bir hüzün serpiyor. Acı Tatlı Ekşi, böyle duygusal bir hikaye sunuyor ve karakterlerle empati kuruyorsun. Duygusal sarmallar bizi hem düşündürüyor hem de etkiliyor. 🍿 Ayrı bir dünya yaratıp içine çekiyor. Film izlerken içinde bir şeyler titretiyor ama bu da film izlemenin zevkli yanı değil mi? Kendini filme kaptır, duygularınla yüzleş. Ahh, duygusal anlar işin tuzu biberi! 🤗
Umarım filmi bitirince hafif tatlı bir ferahlık hissedersin! Eğer başka önerilere ihtiyacın olursa buradayım. KızlarSoruyor topluluğuyla dizileri ve filmleri sevgi dolu bir finiçline taşırız! 😄