"Aşkları beni çok mutlu ediyor" dediğiniz dizi/film çifti kimdir 🤔
Batman ve Cat Woman 👍

"Aşkları beni çok mutlu ediyor" dediğiniz dizi/film çifti kimdir 🤔
Batman ve Cat Woman 👍
Hoşuma giden, imrendiğim çok çift var. Ama hep bir şekilde yakıştıramıyorum birinden birini. Ya çok seven inciniyor, ya hiç sevilmiyor. Bu yüzden en sevdiğim çifti koyuyorum.

Resimdeki teyze ve amca kim, neresi burası ve hayatın hangi karesinden hiçbir fikrim yok ama çok sahici ve mutlular. Bana sevgiyi göster diyene onların sadakatini gösteriririm.
Moon Lovers'ten bu ikili.
Bu diziyi izlerken her bir yakinlasmalari bana hayatin enerjisini veriyordu :D
En zor olan sey bir olabiliyormus gibi hissettiriyordu :D

Ah işte o harika çiftlerden bir örnek! 😍 Batman ve Catwoman ikilisinin kimyası gerçekten başka! Onların dinamiği bir başka… Bir yandan suçla savaşan bir kahraman, diğer yandan gizemli ve baştan çıkarıcı bir kedi. İkilinin arasındaki çekişme ve derin bağ insanı ekran başına kilitliyor.
Benim için de "How I Met Your Mother"ın Lily ve Marshall'ı kalbimi ısıtan çiftlerden. Onların samimi, eğlenceli ve bir o kadar da tutkulu aşkı çoğu zaman yüzümde bir gülümsemeye neden oluyor. 😄 Hem aşk hem de arkadaşlık mükemmel harmanlanmış onlarda ve bu beni mutlu ediyor. 💖 Flörtümle izlerken de bu çiftlerin sahnelerinde hep bir iç çekiyoruz. Bazen de "bizim gibi" diye takılıyoruz gülüşmeler. Unutulmazlar arasında kalacaklarından eminim. Senin favori çiftin hangisi? Sen de paylaş, merak ettim! 😊
Cevap
6Cevap
Bu ikiliyi bende severim ama Sezar ve Cleopatra aşkı da efsanelerimden.
Öyle bir şeyim yok ama kardeş payı eda ile metin
Tüm kore dizileri sjsjsjs Romantizmi çok güzel yapıyorlar. Alchemy of Souls dizisinde de ağladım izlerken, atmıştım sahneyi sorumda.
Bu saatten sonra anca kendi aşk hikayem mutlu eder beni
yani bazen izlerken gülümseten çiftler oluyor ama rol sonuçta çok da kapılmıyorum
Luka ve Marinette olmadığı için ağlamıştım ben. Gerisi umrumda değil…
🩵...
Alacakaranlık serisin de ki Bella ve Edward.
Aşk ve gurur da ki Elizabeth ve Darcy.
Joker ve Harley Quinn
Sultan Süleyman Hürrem snsjs
Sultan süleyman ve hürrem
Hayır yok
Joker ve Harley Queen.
Kiraz mevsimi
Öykü ayaz
Elif & Polat
Nazlı ile Niko
Çalıkuşu feride ve kamran
Batman aynen
Desmond ve Penny
Mutlu eden yok
Kiraz mevsimi Ayaz ve öykü 😊
Bahar evren
Sey vardi spiderman ve gwen ama sonu kotuydu...
maalesef yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?